Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, jako że za parę dni zmieniam robotę, nie będę już chodził na obecną ciasną siłkę w podziemiu korpo. Szukam czegoś, co będzie w miarę po drodze z pracy i przyzwoite - no i z multisportem, bo ponoć firma funduje.

Znalazłem Platinum Fitness idealnie na trasie praca - dom. To sieciówka, więc standardy pewnie podobne w każdym mieście - ktoś korzystał, jakieś opinie?

- too gay?

- sprzęt przyzwoity?

- przestrzeń?

- fajne?

- tak nie ok co?

Edytowane przez _Red_

No u mnie płaskie też są 3 i non stop zajęte. Wkoorvia mnie bo rack jest zajęty przez patoli, którzy na nim robią szrugsy, Wioslo czy żołnierza. Po co im targanie klamotu, którego nie potrafią wyrwać z ziemi?

Zrozumiesz jak zaczniesz wiosłować porządnym ciężarem czy też robil szrugsy , że podniesienie sztangi z ziemii zawsze zabiera coś tej siły .

Nayebac ciezaru i wioslowac na cwierc ruchu mordujac przy tym biceps ? Nie dzieki 

Jeżeli jesteś słaby to możesz i tak. Ja preferuje duże ciężar i pełne ruchy a 150kg z ziemi targać mi się nie chce ale z tego co pamiętam nie dowierzałeś że ktoś wiosłuje 150 kg więc nie ma o czym gadać. No i jakoś od pół roku ćwiczę pod okiem zawodowca więc forumowe pjerdolenie o pełnym dopięciu mięśnia i wiosłowaniu 50 kg najwidoczniej nie działa.

Edytowane przez szarku123
  • Plusik 1

Na bombie to inna para kaloszy. Widze po ziomkach w silce. Regeneruje sie typ w pol nocy po ciezkich siadach czy plecach. Wiec o czym tu gadac? Ni huy nie zrobisz na nastepny dzien czy kolejny mocnego treningu kolejnej partii bez strzala w dupe. Badzmy powazni. Chocbys huy wie jaka diete trzymal.

Ale fakt faktem trzeba te klamoty targac bo czucie miesnia jest okejka jak sie ma definiszyn edyszyn.