Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego bo tutaj jest podforum dla pasjonatów amatorów, jak ktoś chce atakować tą biedną kaste to niech idzie na forum stricte kulturystyczne.

ja to robię bo lubię się lekko zayebac, porzucać klamotem i przy okazji wyglądać lepiej niż przeciętny Janusz. oczywistościa jest też, że w żadnen sposób nie łączę tego z życiem zawodowym. Chce być lepszy od pizzy (chce wyzywic 4os rodzinę). Już się pogodzilem z faktem, że będę pocięty ale płaski lub większy i podlany. Koks nie dla mnie, może z 5 lat temu. Teraz to czas myśleć o przedłużeniu rodu a nie zabawy w pozowanie na wykopkach czy innym świecie lasu..

Opublikowano

Ja w tym roku też startuje w 2 imprezach a później daje sobie spokój(może jeszcze przed 40-tką raz wyjdę),tyle mi wystarczy do cv trenera. Ogólnie mnie męczy to środowisko pakerow,narcyzi,brak pokory i gwiazdeczki na bombach po 5-10 tysi nalewający się z debiutantów.

Gość yaczes
Opublikowano

sama kosc :o

Jak to jest w ogole mozliwe, on te uda zrobil prostujac nogi czy co? Ze lydy doslownie nie ma.

captain-hook-pirate-wooden-leg-iso_prvw-

Opublikowano

No bez towaru jeśli solo teścia można nazwać "bombą" szło 130 na wiosło w granicach 8-10 ruchów. Bez obrazy ale patrząc pamiętając fotkę kobika gdzie nie prezentował kompletnie nic nie dziwię się takim opinią bo to nie jest przecież forum kulturystyczne. Reszty nie widziałem ale strzelam że poziomem zbliżeni do kobika.

Opublikowano

Patrząc na niektóre wypowiedzi powinienem w ogóle nie dyskutować bo przecież mało kto ma wyższe i to techniczne. Ale, że to nie jest forum techniczne to....

Ja np dużo i często dopytuje się Litwina , usera na forum o grach!

Gość yaczes
Opublikowano

wroner, jeszcze raz wielki szacun dla ciebie za twoje wyksztalcenie i prace.

Gość yaczes
Opublikowano

to zle robisz.

A teraz poklon sie grzecznie przed wronerem, zanim spale sie przez ciebie ze wstydu.

Sorry za niego wroner, jest zupelnie nieokrzesany.

108hj44.jpg

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 16:19, szarku123 napisał(a):

Łydka co by nie mówić chyba najbardziej uwarunkowana genetycznie partia mięśni. Mi łydka ruszyła dopiero jak dostałem tipa odnośnie ułożenia stóp i zakresu powtórzeń wcześniej też mimo robienia jej nie chciała ruszyć do przodu.

Ale bez jaj,to jest brak treningu a nie gena ;)

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 19:55, szarku123 napisał(a):

No ale nie chce mi się wierzyć że ktoś nie ćwiczy łydki i rusza na zawody .

Ale on ogólnie miał tylko udo i łapy,plecy zero szerokości,najłatwiejszy do wyćwiczenia kaptur mega słaby,klata słaba,brzuch mało wyrazisty.

Opublikowano

Ok, mam więcej info o klacie Karmowskiego. 

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 4