Opublikowano 22 marca 20169 l od siebie dodam, ze niektorzy jedzac to samo i robiac to samo maja 150 cm i niebieskie oczy, a inni 198 cm i piwne oczy. Banny, chcesz wiecej takich ciekawostek? Edytowane 22 marca 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 22 marca 20169 l Ten filmik przypomnial mi ten serial animowany bylo sobie zycie i tlumaczenie dzieciom ze mozg to taki komputer ktory kontroluje wszystkie nasze ruchy.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Lifting, jak tam odBytow? Nic się nie zmieniło,nie startowałem,a szkoda bo było w mojej kategorii 3 typów,z czego ten z trzeciego miejsca do ogrania.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Ten mocno odstający gostek to ten "pan bez łydy" z wczesniejszych fot?
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Ten mocno odstający gostek to ten "pan bez łydy" z wczesniejszych fot? Nie,jakis nowy gostek,tamten miał mega porobione nogi.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Ta, panek vel Richard Sandrak. Chyba odpuscil silke po 3 roku zycia xd
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Był nawet taki dow(nene) w TeleTygodniu kiedyś. Przychodzi JJ na siłownię i mówi: - Dzień Dobry, poproszę karnet Open. - Na jaki okres czasu? - Na 3 dni... albo nie, może na 2, bo ja prosty chłopak jestem.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Lifting, za ile i gdzie kupowales swoje romaelosy? Masz jakieś zniżki? Ja bym chciał coś na poziomie power lift 2 albo cross lifter. Masz gdzieś wtyki?
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Dziewczyna mi promo w Gdansku znalazła,dużo przecen maja ale nazwy sklepu nie pamiętam.