Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kobik chciałby żeby wszyscy mieli teorie jak jj i chuja cwiczyli trolol

Te kaczor nie wpyerdalaj sie tam gdzie nikt nie pytal cie o zdanie.

oho, zaraz będzie "dawaj foto" i "z takimi nie gadam"

najpierw gada, ze przecież nie jesteśmy profesjonalistami i nie idziemy na zawody, a teraz ze trzeba znać całą reprezentację na zawodach o puchar w knurowie

Opublikowano

Kto tam wie Arnolda. 

Je.baka i wichrzyciel był z niego równy, jakby kto nie wiedział to zrobił dzieciaka ze swoją pokojówką. Wydało się jak mały zaczął dorastać i wyglądąć jak Arnie :D.

Opublikowano

ej, Kobik, Ty serio sie obrazies za tego pedofila? Co Ty, Borewicza nigdy nie ogladales? lol

w ogole 

Sa granice ciulu.

lol rzadko slysze to slowo, zawsze mnie rozwala. Ty ze slaska jestes?

Opublikowano

A ponoć ja się obrażam jak ktoś mi wjeżdża na tematy zawodowe xd

Pedofila nawet bym nie zauważył w żarcie. Widocznie każdego wkurza coś, co go wewnętrznie trapi xD

Opublikowano

ej, Kobik, Ty serio sie obrazies za tego pedofila? Co Ty, Borewicza nigdy nie ogladales? lol

w ogole

Sa granice ciulu.

lol rzadko slysze to slowo, zawsze mnie rozwala. Ty ze slaska jestes?

Po to uzylem "ciul" ;) beke krece przeciez. O co mam sie obrazac?

No ze Slaska jestem.

Opublikowano (edytowane)

Greg Kovacs przed śmiercią też taki miał,za dużo gh,insy,igf1 i żarcia rozepchało go a w/w środki w chorych dawkach powiększyły mu organy i otłuściły je-tzw.tłuszcz trzewny.

Edytowane przez Litwin81