Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Kobik chciałby żeby wszyscy mieli teorie jak jj i chuja cwiczyli trolol

Te kaczor nie wpyerdalaj sie tam gdzie nikt nie pytal cie o zdanie.

oho, zaraz będzie "dawaj foto" i "z takimi nie gadam"

najpierw gada, ze przecież nie jesteśmy profesjonalistami i nie idziemy na zawody, a teraz ze trzeba znać całą reprezentację na zawodach o puchar w knurowie

Opublikowano

Koorva, czyj to kolega? Niech go bierze pod pachę i wyypierdala. Ni to z wiedzą, ni z wyglądem a buja się tu jak drzwi od poczty

Opublikowano

Kto tam wie Arnolda. 

Je.baka i wichrzyciel był z niego równy, jakby kto nie wiedział to zrobił dzieciaka ze swoją pokojówką. Wydało się jak mały zaczął dorastać i wyglądąć jak Arnie :D.

Opublikowano

ej, Kobik, Ty serio sie obrazies za tego pedofila? Co Ty, Borewicza nigdy nie ogladales? lol

w ogole 

Sa granice ciulu.

lol rzadko slysze to slowo, zawsze mnie rozwala. Ty ze slaska jestes?

Opublikowano

A ponoć ja się obrażam jak ktoś mi wjeżdża na tematy zawodowe xd

Pedofila nawet bym nie zauważył w żarcie. Widocznie każdego wkurza coś, co go wewnętrznie trapi xD

Opublikowano

Panowie wy serio bez wyzywania nie możecie - pojazdy to zwyczajnie 75 % wartości merytorycznej tego działu.

Opublikowano

ej, Kobik, Ty serio sie obrazies za tego pedofila? Co Ty, Borewicza nigdy nie ogladales? lol

w ogole

Sa granice ciulu.

lol rzadko slysze to slowo, zawsze mnie rozwala. Ty ze slaska jestes?

Po to uzylem "ciul" ;) beke krece przeciez. O co mam sie obrazac?

No ze Slaska jestem.

Opublikowano

Co się stało temu Big Lennemu? :O

4TmTJT3.png

Ostatni raz taki bęben widziałem na koncercie.

Opublikowano

Greg Kovacs przed śmiercią też taki miał,za dużo gh,insy,igf1 i żarcia rozepchało go a w/w środki w chorych dawkach powiększyły mu organy i otłuściły je-tzw.tłuszcz trzewny.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Dlaczego on sie nie wtydzi wychodzic na scene?

To jakis BB FREAK CONTEST?

Opublikowano

Obrzydliwe skarwysyny. Dlatego tylko natural chocby huy na huyu stanal.

Lazar nie jest naturalem a wygląda zajefajnie.