Opublikowano 6 czerwca 20168 l Parysa oglądam już od jakiegoś czasu, dobry wariat, nawet w gierki gra.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l czeresnie widzialem w sobote za 40zl/kg, poczekam jeszcze troche ;p Ja też czekam by mocniej dojrzały i wpadam na drzewo
Opublikowano 9 czerwca 20168 l U mnie dzisiaj reefed, na kolacje makaron kukurydziany z duszonymi warzywami i ćwierć blachy ciasta na bezglutenowym biszkopcie IIFYM : banderas:
Opublikowano 10 czerwca 20168 l czeresnie widzialem w sobote za 40zl/kg, poczekam jeszcze troche ;pJa też czekam by mocniej dojrzały i wpadam na drzewo Ja czekam na niedziele i atak na dzialeczke. Czeresnie i pelno soczystych truskawek juz czeka. Wspaniala rzecz, a jeszcze czekaja na swoja kolej brokuly, baklazan , pomidorki koktajlowe i brzoskwinie. Jedyne czego zaluje to ze nie mam gruszek, wogole sie nie przyjmuja, cos musi byc z ziemia . W tamtym roku posadzilem dwie i nie przyjely sie.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Zazdroszcze wam serio. Mnie dobija tutaj (uk) ze np owoce sa tak bardzo nijakie ze chvj mnie boli. Takie maliny czy jagody, to serio ledwo co jakis smak maja. I tak czasem sobie rozmawiam z ludzmi tutaj w pracy i im opowiadam ze gdyby skosztowali malin czy jagod z lasu to by na te sklepowe nie umieli juz patrzec. I to samo jest praktycznie ze wszystkim
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Hot news ze świata kulturystyki, WK wchodzą na bombę. http://youtu.be/W_ZdF4VIj20
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ale chylic czola ze robi to co lubi. Je pyerdole te ocenianie z dupy to polaczkowa specjalnosc.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ale jakie z dupy? dla mnie też ohydne są takie rozbudowane nogi u laski i tyle, nie odejmuje jej od czegokolwiek innego, więc co się delfin przypyerdalasz?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l A mi się podobają,kwestia gustu.Weźcie pod uwagę że są napięte,normalnie tak nie wyglądają.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jj lubi jeść pizze popijając browarkami, a ty go bardzo nieładnie oceniasz Kobik polaczku zawistniku
Opublikowano 16 czerwca 20168 l W sumie racja Yakubu. Maciuch do lekarza idz lepiej bo zas zapasci dostaniesz.