Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Parysa oglądam już od jakiegoś czasu, dobry wariat, nawet w gierki gra.

Opublikowano

czeresnie widzialem w sobote za 40zl/kg, poczekam jeszcze troche ;p

Opublikowano

Ja też czekam by mocniej dojrzały i wpadam na drzewo ;)

Opublikowano

U mnie dzisiaj reefed, na kolacje makaron kukurydziany z duszonymi warzywami i ćwierć blachy ciasta na bezglutenowym biszkopcie :fsg: 

13390995_807177612717657_1475613655_n.jp

IIFYM : banderas:

Opublikowano

Ja też czekam by mocniej dojrzały i wpadam na drzewo ;)

Ja czekam na niedziele i atak na dzialeczke. Czeresnie i pelno soczystych truskawek juz czeka. Wspaniala rzecz, a jeszcze czekaja na swoja kolej brokuly, baklazan , pomidorki koktajlowe i brzoskwinie.

Jedyne czego zaluje to ze nie mam gruszek, wogole sie nie przyjmuja, cos musi byc z ziemia . W tamtym roku posadzilem dwie i nie przyjely sie.

Opublikowano

Zazdroszcze wam serio. Mnie dobija tutaj (uk) ze np owoce sa tak bardzo nijakie ze chvj mnie boli. Takie maliny czy jagody, to serio ledwo co jakis smak maja. I tak czasem sobie rozmawiam z ludzmi tutaj w pracy i im opowiadam ze gdyby skosztowali malin czy jagod z lasu to by na te sklepowe nie umieli juz patrzec. I to samo jest praktycznie ze wszystkim :( 

Opublikowano

ale jakie z dupy?

dla mnie też ohydne są takie rozbudowane nogi u laski i tyle, nie odejmuje jej od czegokolwiek innego, więc co się delfin przypyerdalasz?

Opublikowano

A mi się podobają,kwestia gustu.Weźcie pod uwagę że są napięte,normalnie tak nie wyglądają.

Opublikowano

Jj lubi jeść pizze popijając browarkami, a ty go bardzo nieładnie oceniasz Kobik polaczku zawistniku :/