Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tej bomby:

"Porcję preparatu 15 g (1 miarka) rozmieszać w 250ml wody.

Przyjmować 20 minut przed treningiem.

Nie stosować przed snem."

Coś tam musi działać speedująco, skoro nie można przed snem sobie zaaplikować.

Opublikowano

Co do tej bomby:

Jak kazde przedtreningowki. Grzyb cos ty taki?

Opublikowano

Co do tej bomby:

A po co brać stymulanty przed snem?

Opublikowano

A mi się podobają,kwestia gustu.Weźcie pod uwagę że są napięte,normalnie tak nie wyglądają.

Litwin, Ty niedawno trzepales do zdjęcia własnej du.py w legginsach ;)

Tak tylko mowię... :)

Opublikowano

A mi się podobają,kwestia gustu.Weźcie pod uwagę że są napięte,normalnie tak nie wyglądają.

Litwin, Ty niedawno trzepales do zdjęcia własnej du.py w legginsach ;)

Tak tylko mowię... :)

Co mam ci napisać,mam słabość do brazylijskich dup ;)

13413114_1211423735555028_71417426856879

Gość yaczes
Opublikowano

Najbardziej mnie w(pipi)ia te pjerdolenie że po zejściu z towaru nic nie zostaje . Oczywiście gdy ktoś wali po 9 strzałów na dobę to po odstawieniu się mocno poleci ale znam człeka co po 20 latach ćwiczeń odstawił towar i nie ćwiczył nie trzymał diety przez 5-6 miesięcy a i tak idąc ulicą ludzie nie dowierzają co za bestia . Przed ważył 120kg przy 8 % bf teraz 90 kg z 12-13% z tym że bez diety i ćwiczeń . Więc jak ktoś robi wszystko z głową to nie jest tak że spada się do 40 kg i brzuszka. Pozdrawiam , dodam że nawet wchodząc na głupiego cypka 250mg/e7d idzie w 4-5 miesięcy sporo mięsa narobić i z dobrym odblokiem 3/4 zachować( jedynie nabicie schodzi :( )

Haha, jak sam sobie wkreca.

Nic z ciebie nie zostanie sterydziarzu.

Wtedy spojrze z pogarda i splune.

Opublikowano

Najbardziej mnie w(pipi)ia te pjerdolenie że po zejściu z towaru nic nie zostaje . Oczywiście gdy ktoś wali po 9 strzałów na dobę to po odstawieniu się mocno poleci ale znam człeka co po 20 latach ćwiczeń odstawił towar i nie ćwiczył nie trzymał diety przez 5-6 miesięcy a i tak idąc ulicą ludzie nie dowierzają co za bestia . Przed ważył 120kg przy 8 % bf teraz 90 kg z 12-13% z tym że bez diety i ćwiczeń . Więc jak ktoś robi wszystko z głową to nie jest tak że spada się do 40 kg i brzuszka. Pozdrawiam , dodam że nawet wchodząc na głupiego cypka 250mg/e7d idzie w 4-5 miesięcy sporo mięsa narobić i z dobrym odblokiem 3/4 zachować( jedynie nabicie schodzi :( )

Haha, jak sam sobie wkreca.

Nic z ciebie nie zostanie sterydziarzu.

Wtedy spojrze z pogarda i splune.

Chooya , twoja wiedza jest na poziomie twojej formy . CZYTAJ : NIEPOROZUMIENIE

Opublikowano (edytowane)

A co ten filmik ma wspólnego z siłką?Spasiony typ skacze w kółko w basenie i ty się tym jarasz?

Z aktywnością fizyczną, siłą, sprawnością

Wybrałeś najgorszy fragment. Ten ze wskokami na podwyższenie ze sztanga byłby niewygodny

Edytowane przez nieobchodzimnieto
Opublikowano

W/w może też robić na siłce,nikt nie każe tylko robić siłę.Dziwne że jeszcze w latach 70-tych w Polsce główne słowa przewodnie ludzi ćwiczących to były"siła,sprawność,piękno",czyli nie tylko muskle ale cały bagaż możliwości który idzie z związku że je się posiada.Ludzie wtedy biegali na 100m,rzucali kulą,dłuższe dystanse,gimnastyka.

• 2 tygodnie później...