Opublikowano 18 lipca 20168 l Ja lece starym prymitywnym systemem karteczka + dlugopis i bajabongo hej. W domu mam kopie bo juz raz zel m sie wylal na kartke i bylem 2 tygodnie w plecy bpo nie wiedzialem co sie dzialo ;x Edytowane 18 lipca 20168 l przez wronerro
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ja nie używam ani kartek ani fona bo na każdym treningu daję 100% tego co jestem aktualnie zrobić.Jak brak sił to po prostu robię dopompowanie na maksa
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ja nie używam ani kartek ani fona bo na każdym treningu daję 100% tego co jestem aktualnie zrobić.Jak brak sił to po prostu robię dopompowanie na maksa Czyli tak jak Ja , ale chce spróbować progres-u w 3 pierwszych ćwiczeń na każdą partie(np. Podciąganie , wiosło sztangą , hantlem) bo zauważyłem zastój u siebie. No i zobaczyłem "kafara" jak narazie najlepiej zbudowany hiszpan jakiego było mi dane zobaczyć , docięty no i widać że sylwetka pod starty(nic specjalnie nie odstawało a nabity jakby teściem smarował się co wieczór) i co serię zapisywał sobie wyniki. Według mnie ma to sens , jeżeli ćwiczę na 100% codziennie to raz na klatę zrobię na tym skosie 130x2-3 a innym razem jedno wyciśnięcie 130 sprawi problem. To samo biceps , jak robię te 20+ ruchów na ręke to za tydzień nie pamiętam już ile powtórzeń robiłem a jednak dodając te 0.5kg na tydzień albo kilka oszukanych powtórzeń to cały czas jest większy bodziec dla mięśnia. Edytowane 18 lipca 20168 l przez SpacierShark123
Opublikowano 21 lipca 20168 l Na prędkości znalezione w necie, wygląda spoko https://play.google.com/store/apps/details?id=com.selahsoft.workoutlog&hl=pl
Opublikowano 22 lipca 20168 l Sciagne jak wroce do domu, brakowalo mi takiego czegos bo kartki ulegaja destrukcji w torbie po spotkaniu z niedomknietym zelem pod prysznic lub mokrymi klapkami
Opublikowano 23 lipca 20168 l Ja tez kartka i długopis. Co dwa miesiace tez robie sobie pomiary i zapisuje. Mam w jednym zeszycie nawet poczatek treningow. Troche zabawnie sie na to patrzy teraz bo ciezary i liczba serii wyglada jak dla dziewczyny
Opublikowano 29 lipca 20168 l http://www.fakt.pl/sport/inne-sporty/michael-ohanlon-zamordowany-kulturysta-zginal-od-ciosu-nozem/73cq56m Czyli mięśnie jednak nie działają jak kevlar vest z gierek Szkoda typa, nie chcialbym dostac kosą.
Opublikowano 29 lipca 20168 l CT fletcher mówił o kolesiu co miał tak nabitą klatkę piersiową że zatrzymała kule , ja mu wierze.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Nieprawdopodobna historia: https://www.facebook.com/historiajakiejnieznacie/videos/675390555950928/
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l W świecie wiedzy wyczytałem, że po tragedii w Fukushimie jedząc ryby wchłaniamy jakieś tam radioaktywne gunwa, więc w sumie chyba wolę sobie kurczaka oliwą polać i z ryżem zjeść xd
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l No a ten kurczak nayebany sterydami ze nawet nie mow na glos jaki z ciebie natural.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l (pipi)ac Kaczynskiego, za Tuska masa taniej wychodziła/ W promocji szlo kupic za 35zl , tetaz 60 zl xd Nie chce zyc na takim swiecie. Yakubu ale co ma tragedia w japonii do dorsza czy lososia?
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Na hodowlanego łososia lub dzikiego może mieć,bo ten syf na pół świata się rozniósł,chociaż amerykański hodowlany to i tak syf bez tego.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Jak sam nie wyhodujesz to wszystko to jest syf co idzie w produkcje masową. Tak gwoli ścisłości.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l (pipi)ac Kaczynskiego, za Tuska masa taniej wychodziła/ W promocji szlo kupic za 35zl , tetaz 60 zl xd Nie chce zyc na takim swiecie. Yakubu ale co ma tragedia w japonii do dorsza czy lososia? w zeszlym tygodniu biedre u mnie otwierali po remoncie i losos 39,99 byl, wzialem 8 filetow na zapas
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l (pipi)ac Kaczynskiego, za Tuska masa taniej wychodziła/ W promocji szlo kupic za 35zl , tetaz 60 zl xd Nie chce zyc na takim swiecie. Yakubu ale co ma tragedia w japonii do dorsza czy lososia? w zeszlym tygodniu biedre u mnie otwierali po remoncie i losos 39,99 byl, wzialem 8 filetow na zapas przed podwyzkami jadlem lososia co drugi dzien, teraz tylko pstrag lub co tam ma akurat promocje xd No bo (pipi)a, ponad 60zl za kg? Really? Edytowane 7 sierpnia 20168 l przez Dave Czezky