Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ja przedwczoraj sobie dorsza walnełem. Chyba 30zl/kg, akurat ładny filecik byl w biedrze tej samej firmy co łosoś, marinero chyba

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 373,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Matka kiedyś opowiadała,zanim weszliśmy do cudnej UE,że jak kasa pod koniec miesiąca się kończyła,to szło się na halę rybną,kupowało 20 kg dorsza i się na tym żyło :/ Gdzie teraz tyle dorsza kupić.

Opublikowano

ju

Opublikowano

Matka kiedyś opowiadała,zanim weszliśmy do cudnej UE,że jak kasa pod koniec miesiąca się kończyła,to szło się na halę rybną,kupowało 20 kg dorsza i się na tym żyło :/ Gdzie teraz tyle dorsza kupić.

Moi starzy to samo mowili, dorsz byl jedna z najtanszych ryb. Ryby wtedy kosztowaly tyle ze nawet biedakow bylo stac. A teraz 60zl za kilo za takiego lososia

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

dlatego za gówniaka najadłem się ryb, najlepsze z mazur u dziadka. Teraz to jeden ciul co kupisz i gdzie. Masówa to zawsze będzie masówka.

Opublikowano

Trzeba bedzie zaczac miesnie robic na kotletach z soi :(

Opublikowano

Wkur.wia mnie, ze w niektore kielbachy pakuja bialo sojowe. Ogladam wartosci, np. kielbasa z piersi kurczaka i patrze, ze duzo bialka wiec ok, rzucam okiem na sklad a tam hydrolizat bialka sojowego ;[ nie po to chce kupic kielbe z kuraka zeby żrec bialko sojowe.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

No trąbią wszędzie, że ludzie coraz lepiej zarabiają w PL, spada bezrobocie, lepsza zmiana.

Opublikowano

No nie słyszałem zeby zarobki polakow skoczyły o 20% jak w przypadku ceny łososia ale okej, wierze ci wujaszek

Opublikowano

No trąbią wszędzie, że ludzie coraz lepiej zarabiają w PL, spada bezrobocie, lepsza zmiana.

Już od czasów PO podwyżki były mniejsze od inflacji,dlatego za te same 50 zeta kupisz teraz mniej niż 10 lat temu.Lepsza zmiana?A co w nie cały rok twoim zdaniem miał zrobić PiS byś zarabiał więcej?Nie żebym był za nimi,bo mi bliżej do narodowców,ale pytam z ciekawości jak już krytykujesz.

Opublikowano

To oni mają wiedzieć co zrobić bo obiecali a ja głosowałem i teraz rozliczam skrupulatnie.

Opublikowano

To oni mają wiedzieć co zrobić bo obiecali a ja głosowałem i teraz rozliczam skrupulatnie.

PO też rozliczałeś,bo z tego co pamiętam mieli nasi z wysp wracać,tak dobrze miało tu być.Albo podnoszą wiek emerytalny by nie zabierać z OFE,a po pół roku i tak to zrobili.

Opublikowano

litwin jak sie wczul :pawel:

Opublikowano

Każdy by się wczuł jakby musiał do końca życia zapierdalać.teraz przynajmniej ABW na chatę nie wjeżdża za pisanie źle o prezydencie.

Opublikowano

Filet z kuraka też podrożał, ale nie tak drastycznie. 16zł za kuraka w biedrze? WTF.

Drogi, pełny wody i mało smaczny. Trzeba będzie kupować w PiPie za tą samą cenę i bez tej gąbki z wodą w środku

Btw w Polomarkecie ma byc cycek za 10 pln w promo

Opublikowano

Doszło do tak kuriozalnej sytuacji że u mnie na rynku,z miejscowego uboju cycek jest za 14 zeta ;)

Opublikowano

Litwin sterydziarz i narodowiec, nie ma to jak samemu skreślać się z dyskusji.

Opublikowano

yebnij mu Litwin

Nie bo się upierd....kałem.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Jesteście smieszni jak gryf bez obciążenia.