Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio jeden byku dobijał takim kilka serii na biceps, zaciskając zęby niemiłosiernie. Więc wiesz, ten tego.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 376 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

To oni mają wiedzieć co zrobić bo obiecali a ja głosowałem i teraz rozliczam skrupulatnie.

PO też rozliczałeś,bo z tego co pamiętam mieli nasi z wysp wracać,tak dobrze miało tu być.Albo podnoszą wiek emerytalny by nie zabierać z OFE,a po pół roku i tak to zrobili.

PO był fatalnym rządem i teraz czekam żeby wystawić notkę PISowi, ale jeszcze trochę czasu mają jakby nie było. Na chwilę obecną piszemy o aktualnym rządzie.

Opublikowano

http://facet.wp.pl/szymon-urban-i-jego-muly-i-brokuly-6025194246521473a

W związku z tym, że jestem osobą, która ma duże zapotrzebowanie kaloryczne na dzień, jadłem sporo ryżu (dochodziłem nawet do 7 woreczków dziennie!) i mięsa, a na warzywa nie było już zwyczajnie miejsca. Szybko pojawiły się takie dolegliwości, jak zgaga, nadkwasota itd

:reggie:

7 worków ryżu dziennie, tona mięsa i biedny już warzywek nie zmieścił, więc zrezygnował z mięsa xDD I to ma być wzór, trener personalny i ikona m i ę ś n i? Spodziewałem się kabana na miarę Sajad Gharibi

94d5303841143ac5eb20c5ce1b435f12455c9b7c

Czemu on sobie robi selfie i się chwali mułami, skoro wygląda jak przeciętny czesław z mielna, a już na pewno gorzej niż większość szpartakusów tutaj :wujaszek:

Opublikowano

Zacznij sobie robić foto w windzie jak dobrze wyglądasz, szybko znajdziesz sponsorów i będzie kasa.

Opublikowano

i czemu w koszulce. Pod nią może kryć się mega żyła, ale to może być równie dobrze nasza wyobraźnia

Opublikowano

Jesteście smieszni jak gryf bez obciążenia.

Ostatnio jeden byku dobijał takim kilka serii na biceps, zaciskając zęby niemiłosiernie. Więc wiesz, ten tego.

Bic, tric i barki tak robię. Ostatnia seria małym ciężarem, jak najwięcej powtórzeń.

Opublikowano

No to małym a nie żadnym. 20kg np

Opublikowano

Miałem na myśli to, że po ostatniej serii z obciążeniem chwytam np. samą sztangę (taką co może z 10 kg waży) i robię max. ilość powtórzeń.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wróciłem z siłowni i coś czuję, że bez przynajmniej jednej godziny z trenerem będzie lipka, bo co z tego, że mam plan jak pewnie wszystkie ćwiczenia wykonuję niepoprawnie. 

Opublikowano

Właśnie wróciłem z siłowni i coś czuję, że bez przynajmniej jednej godziny z trenerem będzie lipka, bo co z tego, że mam plan jak pewnie wszystkie ćwiczenia wykonuję niepoprawnie. 

na strong lifts masz wszystko elegancko pokazane (najwazniejsze zlozone cwiczenia.) wiadomo, ze samemu ciezko ogarnac, ale moze z kumplem - by Cie poprawial i wylapywal gdzie sie garbisz itd. 

ja kiedys wydałem 150 zł za 1h z trenerem i (pipi),NIA ogolnie.

Opublikowano

Jak sie nie ma jakiegos ziomka co ogarnia, to warto wziac te kilka treningow jak masz kogos sprawdzonego. Pokaze co i jak, gdzie robisz bledy a potem to juz sam lecisz.

Opublikowano

Jak nie trafisz trenera z powołania,któremu będzie się chciało tłumaczyć to lipa.Pokażą na od(pipi) bo będą chcieli żebyś wrócił.Ja jak widzę zapał w kimś,kto doceni mój stracony czas to pomagam.

Opublikowano

Ok, spróbuję sam coś zdziałać, każdy przecież kiedyś zaczynał.

Opublikowano

Na youtube masz atlas cwiczen przeciez od kfd bodajze

Opublikowano

To co on zobaczy, a to jak bedzie cwiczyl to rozne rzeczy.

Sa silownie, ktore maja trening gratis.

Opublikowano

Czezky moze wspolny trening? :rose: