Opublikowano 18 września 20168 l A ja glupi od lat sie truje na treningach woda mineralna ze zwyklej butelki
Opublikowano 18 września 20168 l Fajna rasa krówek "Belgian Blue" Człowiek tu się męczy, podnosi żelazo, liczy kalorie, a krufka zje trawę i genetyka robi resztę. Ponoć sekret tkwi w modyfikacji miostatyny, która normalnie (u osobnika niezmutowanego) przyczynia się do hamowania wzrostu mięśni. To zamiast koksu, nie dałoby się w tym kierunku pobawić? Edytowane 18 września 20168 l przez _Red_
Opublikowano 18 września 20168 l Toć blokery miostatyny są od dawna,ale człek to nie zwierze i nie działa to tak dobrze.
Opublikowano 23 września 20168 l Jakby ktoś był zainteresowany takim zestawem to mam go za 100 zeta: Opakowania bez punktów Olimp.Mam tez olej z kryla i arthoblock forte za 30 zeta(bez punktów).
Opublikowano 25 września 20168 l Te nasze parkowe / leśne to nawet seniora nie zmęczą. Zero oporu czy obciazenia, rownie dobrze mozna by pajacyki porobic.
Opublikowano 8 października 20168 l Mam problem z czworoglowym uda, ortopeda zdiagnzowal syndrom pasma biodrowo piszczelowego i zalecił robić ćwiczenia rozciągające i roller. Znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na czwórki które mogę wykonywać w domowych warunkach?
Opublikowano 10 października 20168 l Pan saker wraca pakowac. Zobaczymy jak znowu tesciu dobrze nabije.
Opublikowano 11 października 20168 l Naturalnie wyyebany na jedz co chcesz xD cisniesz yakubu, wierze ze bedziesz jeszcze lepiej dociety. Edytowane 11 października 20168 l przez KoBik
Opublikowano 11 października 20168 l On jest akurat na towarze, nie jestem naiwny. Owca ćwiczy w chui lat i taki dziewiętnastolatek lepiej od niego wygląda. Ja jestem już stary, takiego poziomu nie osiągnę, ale i tak będę pięć razy lepiej od ciebie wyglądał, bo się boisz schudnąć żeby ci nie spadły centymetry z bicepsa.
Opublikowano 11 października 20168 l W OHP biorę 52,5kg na pięć razy w serii, jeszcze pół roku i... więc uważaj z kim tańczysz koleżko!
Opublikowano 11 października 20168 l pół roku i 88kg - wierzę jak nigdy. Jedź do pana sakera po zestaw młodego aptekarza. a Ty Yaczes nie plusuj, spasiona (pipi)o Edytowane 11 października 20168 l przez KoBik
Opublikowano 11 października 20168 l Chciałeś schudnąć do osiemdziesięciu, no chyba, że się wystraszyłeś
Opublikowano 11 października 20168 l Dzisiaj gadam o jednym trenerze i wyszło że chłop zapierdala 7 środków-teść,hgh,tren i boldek(reszty nie wiem,pewnie orale).Kufa na chooj takie środki jak chłop nie zamierza startować?
Opublikowano 11 października 20168 l Bo życie jest za krótkie żeby być małym a poza tym koledzy mówią, że jak raz bijesz testa to chcesz tylko więcej. To uczucie z teściem wywalonym w kosmos jest ponoć nie do przebicia. To trochę jak narkomania w sumie.