Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Moze w srodku jest powietrze ktorym oddychal Karmowski

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 376,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

A ja glupi od lat sie truje na treningach woda mineralna ze zwyklej butelki

Opublikowano

Fajna rasa krówek "Belgian Blue"

belgian-blue.jpeg

Człowiek tu się męczy, podnosi żelazo, liczy kalorie, a krufka zje trawę i genetyka robi resztę. Ponoć sekret tkwi w modyfikacji miostatyny, która normalnie (u osobnika niezmutowanego) przyczynia się do hamowania wzrostu mięśni. To zamiast koksu, nie dałoby się w tym kierunku pobawić?

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Toć blokery miostatyny są od dawna,ale człek to nie zwierze i nie działa to tak dobrze.

Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany takim zestawem to mam go za 100 zeta:

f4ik5h.jpg

Opakowania bez punktów Olimp.Mam tez olej z kryla i arthoblock forte za 30 zeta(bez punktów).

Opublikowano

Te nasze parkowe / leśne to nawet seniora nie zmęczą. Zero oporu czy obciazenia, rownie dobrze mozna by pajacyki porobic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z czworoglowym uda, ortopeda zdiagnzowal syndrom pasma biodrowo piszczelowego i zalecił robić ćwiczenia rozciągające i roller. Znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na czwórki które mogę wykonywać w domowych warunkach?

Opublikowano

Naturalnie wyyebany na jedz co chcesz xD cisniesz yakubu, wierze ze bedziesz jeszcze lepiej dociety.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

On jest akurat na towarze, nie jestem naiwny. Owca ćwiczy w chui lat i taki dziewiętnastolatek lepiej od niego wygląda. Ja jestem już stary, takiego poziomu nie osiągnę, ale i tak będę pięć razy lepiej od ciebie wyglądał, bo się boisz schudnąć żeby ci nie spadły centymetry z bicepsa.

Opublikowano

W OHP biorę 52,5kg na pięć razy w serii, jeszcze pół roku i...

bane1.jpg

więc uważaj z kim tańczysz koleżko!

Opublikowano

pół roku i 88kg - wierzę jak nigdy. Jedź do pana sakera po zestaw młodego aptekarza.

a Ty Yaczes nie plusuj, spasiona (pipi)o

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Chciałeś schudnąć do osiemdziesięciu, no chyba, że się wystraszyłeś :shotgun:

Opublikowano

Dzisiaj gadam o jednym trenerze i wyszło że chłop zapierdala 7 środków-teść,hgh,tren i boldek(reszty nie wiem,pewnie orale).Kufa na chooj takie środki jak chłop nie zamierza startować?

Opublikowano

Bo życie jest za krótkie żeby być małym a poza tym koledzy mówią, że jak raz bijesz testa to chcesz tylko więcej. To uczucie z teściem wywalonym w kosmos jest ponoć nie do przebicia. To trochę jak narkomania w sumie.