Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale on akurat teścia za dużo nie brał,tzn. nie tak dużo jakby mógł,tylko chodzi o to że mega toksyczne środki żre jak tren.Miałem wcześniej pisać,chłop 19 lat i na bombie,to kiedy zaczął koksić?16 lat?Kuhwa,gwiazda 2- sezonów.

Opublikowano

Ale on akurat teścia za dużo nie brał,tzn. nie tak dużo jakby mógł,tylko chodzi o to że mega toksyczne środki żre jak tren.Miałem wcześniej pisać,chłop 19 lat i na bombie,to kiedy zaczął koksić?16 lat?Kuhwa,gwiazda 2- sezonów.

A to przepraszam jak 16 latek leci na takich środkach to :lapka: i podpisuje się pod twoim zdaniem, cymbał.

Opublikowano

Tylko do godziny 16 karnet open ma spoko cenę ale jak ktoś tyra dłużej i chcę po 16 to już ceny mało konkurencyjne. 10 zł oszczędności na miesiąc. Jak ktoś ma opcję z rana ćwiczyć to rewelacja jednakowoż.

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca, bo wydam miljart na hantle.

Chyba ze wyciskanie kija od szczotki lezac na dwóch krzesłach.

Edit: pipi literowki z komorki

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Karnet open z karta aktywuj sie jest za 99zl/miech, bez karty ten sam pakiet jest za 135zł, zawsze to ponad 400zł oszczednosci w ciagu roku :red:

100 zł to ja płacę za open w fitness academy miesięcznie. Korzystam z tej 1 siłowni koło roboty. 12 zł oszczędności w roku w moim wypadku.

Opublikowano

Jak tam Panowie o której przeważnie ćwiczycie? Jako że chodzę do fit clubu jakiegoś jest otwarty 6-24 i tak jak wcześniej ćwiczyłem rano/południe/wieczór tak nigdy w Polsce nie miałem okazji ćwiczyć 22-24 , bajka jest o tej godzinie nie wiem czemu ale organizm sam jest nakręcony aż chce się rzucać żelazo.

Opublikowano

Od listopada wracam i chciałbym chodzić z samego rana, tylko nie wiem, czy na czczo, czy może jeść jajecznicę, odczekać z 45 minut do godziny i lecieć pi.zgać żelastwo.