Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Liti bylem cie odwiedzic, ale jakis łepek na kasie siedzial

Dziś byłem od 10 do 16,do końca tygodnia tak mam.Później na rano.Jakby mnie nie było,to powiedz że obiecałem ci zestaw próbek to ci da.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 372,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Kupe czasu ćwiczyłem na tej siłowni a teraz jutubery kręcą tam filmiki.

Śmierdziało tam strasznie w lato gorąco że nie szło wytrzymać, ale jednak coś jest w tym piwnicznym klimacie, że chciało się wracać i trenować.

Opublikowano

Kiedyś oglądałem murzyna, ale z tym ciągłym bólem dupy o WK już się go oglądać nie da. Czerw o Owcy "czy nie da się osiągnąć takiej formy bez środków dopingujących? Ja uważam, że się da..." i Karolek już ból dupy i nie daje dokończyć zdania. Ehh...

Opublikowano

Bo owcy też już się słuchać nie da.O 2 lat (pipi)i o zawodach naturali to czemu na żadnych nie wyszedł?I takiego odtłuszczenia jak w tym roku,to na sucho nie da rady.

Opublikowano

Ja uważam, że się da, tyle, że to jest z dziesięć milionów razy trudniejsze niż na sterydach.

Opublikowano

No Kuba sam jest odtluszczony jak owca wiec mysli ze jak doda mu sie 20 kilogramow miesni to tez mozna tak byc ladnie odtluszczonym. To tak nie dziala, utrzymanie 8%bf przy 70 kg miesni a 90kg to zupelnie inna bajka.

Juz bylo mowione, masa miesniowa jak owca? Pewnie ze tak

Bf przy takiej masie miesniowej jak owca na scenie? Pewnie ze nie

Najgorsze jest to ze chyba Yakubu naprawde dalej wierzy ze oni sa na sucho. Nie mam nic do gosci na sterydach bo doping jest w kazdym praktycznie sporcie zawodowym w roznej formie, ale nie mozna byc tez tak naiwnym.

Opublikowano

Ja uważam, że się da, tyle, że to jest z dziesięć milionów razy trudniejsze niż na sterydach.

A ja 3 razy pod zawody się przygotowując powiem że nie da się.Najlepiej wyglądałem na debiutach,ale wyszło mi odwodnienie,rotacja sodem i potasem i wcinałem efkę.Owca mocno zleciał z masą,za to dociął się do kości,wygląda to na jakąś osłonkę w postaci teścia i T3,który równie dobrze pali mięso jak i tłuszcz.W ogóle to zastanawia mnie czemu on do Belgii na zawody pojechał a nie u nas?Wiedział że tam testów nie ma?

Opublikowano

Trzeba było robić fbw :dunno:

Startował na jakiś akademickich zawodach w Polsce, zajął drugie miejsce za Bogumiłem wzięli go do jakiejś kadry, pojawiła się możliwość wycieczki do Belgii to wziął dupeczkę, teściową i pojechał pozwiedzać i porozstawiać towarzystwo po kątach.

Opublikowano

A skąd wiesz że nie robiłem obwodówki pod debiuty?Nawet tutaj dawałem filmiki.Poza tym wierzyć że taka sylwetka to zasługa tylko ich genialnego treningu to jakiś lol,wokół niego budują swój biznes,jak wokół swojej niby naturalności.No nic wierz im,kiedyś zaliczysz solidnego zonka.Inna sprawa że już kiedyś robili badania i im wyszły podwyższony teść,na samym początku ich działalności.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Myślałem, że bezkrytycznie WK wierzą tylko gimbusy xD.

Opublikowano

Podwyższonego teścia miał Pączek. Saker i Owca mieli wyniki w normie, a Robercik miał wtedy obiad.

Opublikowano

15170987_1291745137515325_41562648885487

40 lat i dociął. Jednak warto zadawać się z WK :obama:

Opublikowano

Chyba ciebie zablokuję, bo twoja naiwność mnie niszczy ;) Tak jakby tego bez WK nie dałoby rady zrobić ;) Jeżeli WK tyle może,to zrobią z ciebie 90 kg dociętego dzika na wakacje 2017?

Opublikowano

Ja rozumiem hejtować, ale żeby to chociaż miało ręce i nogi xd

Na wakacje 2017 planuję mieć 80-85kg i z 10-12%bf. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo na razie to co chwilę mam jakieś kłody pod nogami. Myślę, że będzie dobrze, ale kosa ma być na 2018.

Opublikowano

Serio temu po lewej wystarczylo sie wyciac zeby tak wygladac? Bo troche to nie wyglada na podobna mase miesniowa na zdjeciach. No a ekspertem nie jestem ale chyba na sucho jest raczej ciezko ciac bf i dokladac miesa ;)

Patrze na barki i kaptury

Opublikowano

troszku teścia nikomu krzywdy nie zrobiło, zwłaszcza w sferze fit-jutu gwiazdom, pamiętaj o tym Kabi - jesteś dzik a może być nawet przedzik.

Opublikowano

No ale że 40latek to już truchło i do grobu i dociąć się nie może? Ale rzeczywiście, serio, tam nie ma docięcia, musiał trochę mięsa złapać.

Opublikowano

Niektórym w wieku 30 lat ciężko a co dopiero 40.Facet ma początki lipomastii,tłuszcz od nadmiaru estrogenu na boczkach,a na drugiej focie żadnego z powyższych i kilka kg mięcha więcej.

Opublikowano

Ten syrop klonowy z lidla, co jest w stalej sprzedazy to prawdziwy syrop czy jakis polprodukt? Warto brac?

Opublikowano

xdd 7 lat temu adam nie podołał, ciekawe czy w końcu wykur.wił te 100 kilo

Edytowane przez sosnaa