kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Kiedys sie tym interesowalem to to serio nie jest jakis problem wielki miec wlasna przedtreningowke oparta na kofeinie czy bialko serwatki. Nie pamietam juz jak sie firma nazywala ale nawet mialem z nimi kontakt, wystarczy sklad jaki chcesz , logo itp pier.doly, nawet jakies noc nie znaczace certywikaty mozna bylo walnac. Wazniejsze aby sie to sprzedalo. Wk jest popularne wiec czemu mieli nie zainwestowac w bialko. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Brat ciśnie na ketozie to sobie zamówił jakieś syropy i koszulkę z długim rękawem i mu zły rozmiar wysłali i musiał odesłać xd Syropy dał posmakować, morelowy za(pipi)isty, karmelowy ok, ale już szarlotka to syf imo. Jak ktoś się boi cukru to może brać, ale na mój gust zdrowsze od zwykłego białego cukru to to nie jest. No ale kalorii zero, kto by się tam o zdrowie martwił. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Wiekszosc rzeczy zero nie jest zdrowsze od cukru. No ale przynajmniej dupa nie rosnie. Ja sie odzwyczajam od coli zero i tylko na weekend pije. Uwielbiam ja. Kiedys probowalem tych dipow zero kcal ale to guvno z chemicznym posmakiem. Teraz to pier.dole cukru nie uzywam ale jak chce cos smacznego i slodkiego to wpier.dole miodu. Chyba najlepszy i najzdrowszy substytut cukru Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Zdrowszy od miodu na pewno jest syrop klonowy. Ma mniej cukru i więcej minerałów. Z syropem z agawy może być podobnie. Ja jeśli chodzi o pepsi (również lemon light) to jestem jak alkoholik. Albo wcale, albo wypije raz i przez tydzień wypijam po dwa litry dziennie. Teraz nie piłem już z pół roku i wolę nawet nie próbować xd Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Zdrowie miodu nie wynika z cukrów czy minerałów tylko z substancji podobnych w działaniu do antybiotyków,syrop klonowy ma takowe? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Dokladnie, miod to plynne zloto. Nalezy tylko pamietac ze te substancje o ktorych mowi litwin traca wlasciwosci wraz z temperatura. Takze jak miodek to najlepiej w temperaturze pokojowej nie np gorace herbatki itp Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 serio tak bardzo ograniczacie cukier? Ja właśnie zjadłem cztery ciastka i dwie łyżki lodów, kurde nie mógłbym bez słodkiego. Ograniczacie go ze względu na zdrowie czy bardziej sylwetkę? bez cukru lubię pepsi max, lepiej mi wchodzi niż cukrowa. 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Na masie aż tak bardzo nie ograniczam bo GW50 i MK 677 tak mi poprawiło odpowiedź na insulinę,że mogę jeść ponad 100 gram cukru dziennie i nadal mam zarys kostki,ale ograniczam go ze względu na zdrowie. Edytowane 13 grudnia 2016 przez Litwin81 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 serio tak bardzo ograniczacie cukier? Ja właśnie zjadłem cztery ciastka i dwie łyżki lodów, kurde nie mógłbym bez słodkiego. Ograniczacie go ze względu na zdrowie czy bardziej sylwetkę? bez cukru lubię pepsi max, lepiej mi wchodzi niż cukrowa. Gdybym robil 200km miesiecznie biegiem tez pewnie bym az sie tak cukru nie bal. Ale nie po to tez jem codziennie jagody goji, spiruline, chia, siemie i ziarna kakaowca zeby psuc mpj plan zycia 200 lat cukrem Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 jagody goji, spiruline, chia, siemie i ziarna kakaowca co 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 SUPERFOOD czaisz typie Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 kurna przez chwilę myślałem, że mi ubliżasz. a jak ktoś cukru nie ogranicza za bardzo, ale sporo się rusza to nie jest już taki szkodliwy? Ten ktoś to taki np. ja. 2 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 jagody goji, spiruline, chia, siemie i ziarna kakaowca Brzmi jakby przywoływał kapitana jaglaka. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ja tobie ublizam, proooosze cie DiBi, jestes w sumie pierwszym forumowiczem ktorego poznalem w realu i jedynego ktorego czestowalem browarem <3 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 tak było. może wypijemy szejka białkowego na następnym zlocie na który mam zamiar nie jechać 2 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Były badania że cukier bardziej uzależnia niż twarde narkotyki. Ja się odzwyczaiłem. Może jakoś strasznie nie byłem uzależniony ale kawy bez cukru nie potrafiłem wypić. Niby słodkiego nie jadłem ale zawsze jakiś batonik, ciastko co dzień, co dwa dni było. Jak nie zjadłem to nagle bach, nieodparta potrzeba zjedzenia czegoś słodkiego. Byle banan tego nie zaspokajał. Oczywiście nie odstawiłem cukru ot tak. Pomogło mi HCG. To samo, które się bierze po cyklu. Tylko mniejsze dawki za to dłużej stosowane. W ogóle mi cukru nie brakuje. Do tego stopnia że w pracy stawiają piękny, pyszny tort obok mnie i nic mnie to nie rusza. Z żoną jedziemy do McDonalda, ona bierze lodowe marzenie z masłem orzechowym i nawet przez myśl mi nie przejdzie żeby to zjeść. Co do miodu i antybiotyków to w czasach kryzysu podobno był stosowany na rany z dobrym skutkiem. Chociaż jak był kryzys to i nie było co jeść więc nie wiem czy prędzej nie byłby zjedzony . Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 W czasach kryzysu wyszedł tez inny pro zdrowtony zamiennik-ksylitol.Smak cukru,własnościowi równoważą jego cenę. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 kurna przez chwilę myślałem, że mi ubliżasz. a jak ktoś cukru nie ogranicza za bardzo, ale sporo się rusza to nie jest już taki szkodliwy? Ten ktoś to taki np. ja. A spróbuj jechać na wolno wchłanialnych węglowodanach, zobaczysz o ile więcej siły masz na treningu i odczujesz efekty w regeneracji. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 No ale owies to nie kit kat Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Ale jaki owies? Cooper mówi, że codziennie słodycze je i cukru raczej nie szczędzi. U mnie węglowodany to płatki gryczane, ryż basmti, kasa gryczana biała, wafle ryżowe i gainer, w którym jest 10g cukru w porcji, no i 2 banany,a po treningu rodzynki. Czuję się znakomicie i mam dużo siły, pomimo, że dziennej normy węgli i tak nie wyrabiam. Jem jakieś 350g węglowodanów, a wszelkie kalkulatory pokazują mi, że powinienem 500. Edytowane 14 grudnia 2016 przez krupek Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Chodzilo mi o to ze twoje platki gryczane, ryż basmti, kasa gryczana biała, wafle ryżowe i gainer, w którym jest 10g cukru w porcji, no i 2 banany,a po treningu rodzynki nie beda tak dobrze smakowac jak batony czy czekoladki coppera. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 serio tak bardzo ograniczacie cukier? Ja właśnie zjadłem cztery ciastka i dwie łyżki lodów, kurde nie mógłbym bez słodkiego. Ograniczacie go ze względu na zdrowie czy bardziej sylwetkę? bez cukru lubię pepsi max, lepiej mi wchodzi niż cukrowa. ja znowu jestem gruby, wiec juz (pipi)e i jem slodycze od czasu do czasu, redukcje zaczne miesiac wczesniej xd Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Chodzilo mi o to ze twoje platki gryczane, ryż basmti, kasa gryczana biała, wafle ryżowe i gainer, w którym jest 10g cukru w porcji, no i 2 banany,a po treningu rodzynki nie beda tak dobrze smakowac jak batony czy czekoladki coppera. Kumam, ale to akurat kwestia nawyków. Mi już nie sprawia jedzenie takich chamskich słodyczy, wolę na przykład gorzką czekoladę. Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 tak to się robi u czarnych braci od sztangi prohormony biorą od szamana czy na sucho takie bydlaki w afryce powstają? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Ziomulku, obczaj temat Motywacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi