Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 376,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Przeciez on tam ma ze stowe. Nie dosc ze technika jak retard to jeszcze sily tyle co dziewczyna. Na kompost

Opublikowano

Ból pleców od samego patrzenia, a co dopiero robić jak on.

Opublikowano

Najlepsze oleje, czy raczej zbilansowane kwasy tłuszczowe, to robi taki jeden Pan z warmińsko-mazurskiego. Od 2017 ma ruszyć sprzedaż. Ten omegaregen co podałeś to ww Pan też polecał ... bo nic innego godnego uwagi na rynku nie ma.

Opublikowano

Teraz sobie na próbę kupię,bo nie jest drogie a ma odpowiednie proporcje omegi 3 do 6 i do 9.

Opublikowano

:pawel:

chodzi rzecz jasna o ten mem

comment_GNc2wBrtQ90HC26uuKdnZuVBDroDPNN6

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Miód na serce.

Swoją drogą, osrany nierób z tego gimba. Ojcie ma warsztat, a ten zamiast korzystać i uczyć się fachu to kur.wa jakieś jaglaki wymyśla.

Opublikowano

Haha jak stoi , zaje.biscie. Ale przed filmikiem musztre musial konkretna dostac od jaglaka ze tak grzecznie stoi. "Obrazilem michala...mmmm pana michala"

XD

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

dobrze pojechal bezbeka, nastepny powinien byc bluber za nabijanie sie z Jana Pawla II

Opublikowano

Swoją drogą, jak się zaczął filmik to myślałem, że to jakiś jego podopieczny i będzie go chwalił, że chory, czy coś, ale trenuje ostro xd

Opublikowano

Teraz pewnie się zaczną memy z Maxem xd

Zaczęło się od pizdowatego hejtera.

9727311-michal-karmowski-i-maks-900-555.

4 treningi później:

543_app_articles_image_michal_karmowski_

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Ciekawe ile razy dostal profilaktycznie z liscia zeby stal grzecznie na filmie.

Opublikowano

Nie lubię Karmowskiego ale obrażenie córki było słabe.Swoją drogą kolo oczy czerwone,pewnie płakał.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Beka jakie to kur.. jest cwane i wyszczekane  w necie a na żywo boi się stać przy Karmowskim.

Opublikowano

Na miejscu karmowskiego dla beki bym na koniec jeszcze wzial zamach ze niby chce go je.bnac na zarty i bym posmieszkowal a koles pewnie juz w porach nawalone xD