Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam. Myślałem, że po machaniu ciemszarkami i truchtaniu na bieżni jestem sprawny chłop, a jak poszedłem na trening crossfit to potem rzygałem w szatni. Także tego.

Opublikowano

Crossfit spoko chociaz dziewczyny jakiś ruch mają. Kto chce kondycji niech w sporty walki idzie , sam zaczynałem od jj a potem muay thai aż stwierdziłem że przy 45kg jednak wypada wpierw zostać górą mięsa. Crossfitu nie hejtuje bo wiadomo każdy ma ochote podskakać ze sztangą wypić potem jakiąś kawke w starbucks i oyebać jakiegoś ogórka z marchewką na ciepło więc bez spiny Panowie.

Opublikowano

po dobrym crosficie pewnie większość z was zesrała by się na miętową.

sam nie trenuję crosfitu.

też bym się zesrał. 

Jak każdy trening interwałowy.Tak samo będziesz miał jak zrobisz obwodówkę na wolnych ciężarach,ćwiczenie po ćwiczeniu.Można odwrócić i powiedzieć że crossfitowiec się obsra jakby miał siady na serię zrobić ze 140 kg.Mi się w cross ten hype nie podoba,że to nie wiadomo jaka mobilność i sprawność,a jak patrzę jak kaleczą technikę lub zarzucają się na drążku to aż mnie barki bolą.Trening siłowy zawsze będzie podstawą do budowania każdej innej sprawności-czy to sprinty na 100 m czy piłka nożna.

Opublikowano

No ale po co sie osmieszac crossfitem?

Idzcie na powietrze, przy(pipi)cie trening interwalowy zalozmy 8 powtorzen 20 sekund sprintu na 100% minuta truchtu i tak 8 serii. Wyrzygacie pluca.

Choc moze db cooper by nie wyrzygal wiec troche sie dziwie ze mowi ze z jego wytrzymaloscia croossfit by go zabil. Obstawiam ze klamie.

Wiadomo , dziewczynom o hipsterom mozna wybaczyc ale forumowym spartakusom?

Jakbym mial czas na jakies fanaberie to zdecydowanie zajalbym sie albo muay thai albo kalistenika a nie swirowaniem pawiana

Opublikowano

no ja na nic innego też już czasu nie mam, bieganie, siłownia i basen mi w zupełności wystarczą żeby nie stać się tłustym wieprzem. 

a wytrzymałość biegowa to też pewnie nie to samo co w takim crossie, początki na pewno lekkie by nie były. 

Opublikowano

no ja na nic innego też już czasu nie mam, bieganie, siłownia i basen mi w zupełności wystarczą żeby nie stać się tłustym wieprzem. 

a wytrzymałość biegowa to też pewnie nie to samo co w takim crossie, początki na pewno lekkie by nie były. 

ale takiego wieprza to ty szanuj 

(pipi)ac crossfity, ide na karate, 10 walk po 2 minuty i nie mam sily na nic po tym.

karate jak tam się nawet po twarzy nie biją

• Plusik 2
Opublikowano

Jak on to robi. I w ogóle czemu jest gruby przy takim wygimnastykowaniu i aktywności fizycznej. 

Pewnie w badaniach na cholesterol lekarz by mu z automatu wpisał "Zaleca się dietę i więcej ruchu", a gość smutny wyskoczyłby saltem z gabinetu.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

ale takiego wieprza to ty szanuj https://www.youtube.com/watch?v=7vUo6mmYbAA

(pipi)ac crossfity, ide na karate, 10 walk po 2 minuty i nie mam sily na nic po tym.

karate jak tam się nawet po twarzy nie biją
W jakichs tam ch.ujo stylach pewnie nie, ale w kyokushin jak jest ogarniety sensei to kupuje sie rekawice i jazda. Poza tym wolalbym dostac z piachy niz obrotowe na leb, bo one juz sa w trakcie sparingow. Zreszta nie trzeba uderzac na glowe, zeby kogos wykonczyc. Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Na zawodach nie ma bicia rekami w glowe, ale na treningach mamy elementy boksu. No i jak kolega napisal kopniecia w łeb sa dozwolone i zazwyczaj jedno celne potrafi zgasic swiatlo.

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.

No to od razu powiedz jakie ziomus.