Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 376 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.

No to od razu powiedz jakie ziomus.

Kruger&Matz, jak przetestuje to napisze jak się sprawują.

Opublikowano

Ta marka to chyba polska jest, coś jak druga Manta, ktora tylko udaje niemiecką jakość. Jestem ciekaw czy sprzęt się sprawdzi.

Opublikowano

Polska, zaczynali od smartfonów, a teraz chyba nawet coś z laptopami też próbują.

Opublikowano

Kumpel jakies dwa lata temu kupowal tv tej firmy i nie narzeka.

Opublikowano

Brakuje mi tlenu od samego oglądania takiego kawału mięsa w ruchu.

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy temacie siły, zręczności i wyglądu. Zayebisty koleś.

Opublikowano

Jak widać można połączyć body building,sporty walki i kondycję.

ja tej kondycji nie widze, chwila na tarczach, worku i koles ma dosc. Mnie w ogole sporty walki w tych ciezszych kategoriach nie kreca, bo sie leja takie kloce co dostaja zadyszki zaraz.

Opublikowano

Zadyszkę też mam jak wbiegam pod schody,co nie znaczy że zaraz umrę,po prostu potrzebuję dużo tlenu ;)

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.

To daj znac bo szukam czegos na silke czy na miasto bezprzew. A jaki to model?

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=waWgBBUzjHQ

Jak widać można połączyć body building,sporty walki i kondycję.

ja tej kondycji nie widze, chwila na tarczach, worku i koles ma dosc. Mnie w ogole sporty walki w tych ciezszych kategoriach nie kreca, bo sie leja takie kloce co dostaja zadyszki zaraz.

Te kopniecia to mnie nie przekonywaly, ale lapami ladnie robil. Koles z filmiku ziemniaka bardziej mi pasi.

Opublikowano

To daj znac bo szukam czegos na silke czy na miasto bezprzew. A jaki to model?

Jak przetestuje to wszystko napiszę, bo nawet nie pamiętam teraz.

Opublikowano

To chyba ja tam z owca powinienem wyjść,bo przy wadze 84 kg biorę 20 razy 100 kg na cyce ;)

Opublikowano

Takie wyścigi gdzie jeden koleś robi trzy razy krótszy ruch od drugiego nie mają sensu

Opublikowano

No na klatę może i tak było,ale i w pełnym zakresie owca nie miałby szans.

Opublikowano

Przeciez koksu jest dwa razy wiekszy od niego. Co za freak show

A jak niby mialby robic z 3 razy wieksza masa miesniowa niz owca? Takie miesnie tez ograniczaja zakres ruchu.

Opublikowano

To chyba ma nieduże znaczenie , kiedyś widziałem skandynawska wersje takiego pojedynku w którym sztangista zamiatał mega dojechanym streetworkautowcem.

Opublikowano

No ale tutaj cwicza to samo

Opublikowano

Ja pier.dolę, jaki tam przygłup za Burneiką lata.

Opublikowano

Szkoda ze go za kieszen nie trzyma jak tbaga