Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.No to od razu powiedz jakie ziomus. Kruger&Matz, jak przetestuje to napisze jak się sprawują.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ta marka to chyba polska jest, coś jak druga Manta, ktora tylko udaje niemiecką jakość. Jestem ciekaw czy sprzęt się sprawdzi.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Polska, zaczynali od smartfonów, a teraz chyba nawet coś z laptopami też próbują.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jak już jesteśmy przy temacie siły, zręczności i wyglądu. Zayebisty koleś.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jak widać można połączyć body building,sporty walki i kondycję. ja tej kondycji nie widze, chwila na tarczach, worku i koles ma dosc. Mnie w ogole sporty walki w tych ciezszych kategoriach nie kreca, bo sie leja takie kloce co dostaja zadyszki zaraz.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Zadyszkę też mam jak wbiegam pod schody,co nie znaczy że zaraz umrę,po prostu potrzebuję dużo tlenu
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.No to od razu powiedz jakie ziomus. Kruger&Matz, jak przetestuje to napisze jak się sprawują. To daj znac bo szukam czegos na silke czy na miasto bezprzew. A jaki to model?
Opublikowano 25 grudnia 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=waWgBBUzjHQ Jak widać można połączyć body building,sporty walki i kondycję. ja tej kondycji nie widze, chwila na tarczach, worku i koles ma dosc. Mnie w ogole sporty walki w tych ciezszych kategoriach nie kreca, bo sie leja takie kloce co dostaja zadyszki zaraz. Te kopniecia to mnie nie przekonywaly, ale lapami ladnie robil. Koles z filmiku ziemniaka bardziej mi pasi.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Ja już się nie mogę doczekać wybiegań i słuchania muzyczki. Od stycznia zaczynam, ale w przyszłym tygodniu też coś jeszcze pobiegam na pewno. Dostałem od mikołaja słuchawki bezprzewodowe, więc trzeba wypróbować.No to od razu powiedz jakie ziomus.Kruger&Matz, jak przetestuje to napisze jak się sprawują.To daj znac bo szukam czegos na silke czy na miasto bezprzew. A jaki to model? Jak przetestuje to wszystko napiszę, bo nawet nie pamiętam teraz.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l To chyba ja tam z owca powinienem wyjść,bo przy wadze 84 kg biorę 20 razy 100 kg na cyce
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Takie wyścigi gdzie jeden koleś robi trzy razy krótszy ruch od drugiego nie mają sensu
Opublikowano 27 grudnia 20168 l No na klatę może i tak było,ale i w pełnym zakresie owca nie miałby szans.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Koksu wszystko na pol ruchu z krotkimi raczkami. Kazdy wyzszy z dluzszymi lapami i nogami przegra z karłem. Fakty.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Przeciez koksu jest dwa razy wiekszy od niego. Co za freak show A jak niby mialby robic z 3 razy wieksza masa miesniowa niz owca? Takie miesnie tez ograniczaja zakres ruchu.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l To chyba ma nieduże znaczenie , kiedyś widziałem skandynawska wersje takiego pojedynku w którym sztangista zamiatał mega dojechanym streetworkautowcem.