Litwin81 1 161 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 On nigdy nie mówił ze jest czysty.Swoja drogą to musiała chyba być insulina,bo każdy inny koks można wbić w domu. Cytuj
SpacierShark123 1 518 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 (pipi)a ale zarost , ciekawe czy genetycznie coś takiego możliwe jest. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Wychowawca z gimbazy miał podobnie [*] Cytuj
kanabis 22 653 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Kur.wa mam sweter na kkacie i brzuchu, no ale barki , kaptury czyste xD Walujew mi sie przypomnial. Ewolucja o nim zapomniala :/ http://p1.pstatp.com/large/b9d00000ec38a7d913b Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 A możliwe jak najabrdziej. To się hipertrichoza nazywa, polecam wpisać w google grafika Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 To co ty podajesz to raczej ekstremalne owłosienie,a tutaj duża konwersja teścia do dht i do tego kokszenie.Mam kumpla,nawet bez koksu miał włosy na plecach,a po teściu to ma szczecinę jak dzik. Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 shark sie pytał czy coś takiego jest możliwe genetycznie i owszem jest, nie napisałem że ten koleś ma hipertrichozę ;) Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Ale uważasz że ten z filmiku ma opisane przez ciebie schorzenie?Bo ja znam podobnie zarośniętych ludzi,nawet gorzej,bo te włosy są twarde,czyli wyglądają jak szczecina i mieli tak jak zawsze.Szybko zaczęli dorastać,szybko też łysieć w miejscach androgennych(zakola,czubek głowy) ale zaczęli mieć włosy w innych częściach ciała obficie(klata,barki i plecy) a ja dołożyli cykl na teściu to już w ogóle.No i bóle prostaty,co by wskazywało na dużą konwersję do dht.Ból ustępował nawet po lekkich blokerach jak palma sabalowa. Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Nie no przecież napisałem w poprzednim poście, że koleś (raczej, bo jedyne co wiem o nim to wygląd na tym video) nie ma hipertrichozy, tylko obstawiałbym tak jak ty nadmiar dht ;). Moja odpowiedź tyczyła się tylko pytania sharka czy takie coś jest możliwe genetycznie i: 1) jest m.in. przez hipertrichoze i wtedy nie ma to podłoża hormonalnego, tylko czysto genetyczne 2) nadmiar dht połączony z dużą ilością receptorów na dht, co może być skutkiem albo kokszenia, albo również może być warunkowane genetycznie w jakiś skrajnych przypadkach Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Te receptory dht to nie taka skrajne,mam dwóch prawie łysych kumpli po 34 lata.Ale nie u każdego objawia się to od razy ze szczeciną na plecach ;) Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Mam rzadki zarost i jakieś 5 włosów na klacie, teść jak najbardziej w normie. Gadałem z bratem ojca ostatnio i mówił że miał tak samo do 25 roku życia, a teraz nawet plecy musi golić No ale na pocieszenie to chociaż nie wyłysiał. Wiesz od czego oprócz genetyki zależy aktywność receptorów na dht? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) To ogólnie genetyka,np. kulturyści którzy mają więcej receptorów androgenowych,robią się bardziej na niższych dawkach koksu niż ci co mają ich mniej a biją więcej.Wiadomo sterydy to tylko sygnały,bo doszło do odczytu informacji musi być przełącznik. Edytowane 7 stycznia 2017 przez Litwin81 Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Wiadoma sprawa, myślałem że masz w zanadrzu jakiś grzybek tybetański vol.2 aktywujący receptory na dht, co bym z chęcią wykorzystał :D Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Uderz zdegradowany DHT czyli masteron,to aktywujesz je mega ;) Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) jesli ktos uwaza, ze zawodowcy nie sa opoznieni, niech obejrza Cialo Idealne na netfliksie xD Placze xD To jak oni probuja sie madrze wypowiadac, to najlepsza komedia jaka ostatnia widzialem xd Bog i silownia panowie. Bog i silownia. edit: o (pipi)a, jaki zwrot akcji na koncu xD In loving memory of greg plitt 17 stycznia 2015 r. został potrącony przez pociąg w Burbank i zmarł[20]. Jak podaje tmz.com, jeden ze świadków twierdzi, że Plitt miał ze sobą kamerę i być może był w trakcie nagrywania nowego wideo z ćwiczeniami[ Pewnie wyebal sie na tory i robil pompki xdddd Edytowane 8 stycznia 2017 przez Dave Czezky Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Żadna beka ze smierci, ale z glupoty juz tak :D oblukam ten film. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Chciał nagrać filmik motywujący jak ucieka przed pociągiem, niestety mu nie wyszło. Cytuj
kanabis 22 653 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Teraz moze juz tylko nagrac martwy ciąg. MARTWY CZUJECIE HEHEHE Cytuj
_Red_ 12 068 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Czaje, można jeszcze złożyć arcyzabawne gry słów z "train" jako trenować i pociąg, ale nie mam weny. Cytuj
kanabis 22 653 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Jak trenowac martwy ciag zeby dobrze wpasc pod pociag. No pain no train Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Dwa razy widzialem ostatnio w tv reklame jakichs koksow dla kobiet na chudniecie xD jakies szejki w prochu, pewnie bialkowe. Byl tekst ze pijesz i nie jestes glodna cos w tym stylu xD Cytuj
krupek 15 500 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Myślisz, że baby tego nie łykną? To i apetiblock i nawet diety nie trzeba przecież. Cytuj
SpacierShark123 1 518 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Tak apropo martwego ciągu , beka z tych co mówią że to podstawowe ćwiczenie i bez martwego nie można rozwinąć porządnie pleców. Pewnie mówią tak ci co się podciągać nie potrafią , powinni w trójbój siłowy dać wycisk na klatkę, siady i podciąganie szerokim chwytem , jestem ciekaw czy chociaż raz by dali radę. Łammy zasady panowie , ja doyebałem plecy bez martwych mój ojciec nie robił przysiadów a miał do(pipi)ione nogi . Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Też myślę, że podciąganie jest najlepsze na plecy. No, ale martwy to wielostaw, więc w fbw to jednak podstawa jest. Inna sprawa, że chyba nie jestem do tego ćwiczenia stworzony, plery napierdalajom, że aż smutno się robi. Zmniejszyłem ciężar i było git, ale po dwóch tygodniach dokładania ciężaru ból wrócił :( No i nie wiem, po deloadzie będę próbował szlifować technikę, albo zacznę sumo robić lub odpuszczę to ćwiczenie i czymś innym zastąpię ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi