Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robercik po 280 dniach redukcji zapierdzielił sobie cheatday. Tak, kolo od ponad dziewięciu miesięcy wycina, jeśli dobrze kojarzę to w lutym we Wrocławiu są jakieś mistrzostwa, więc jak dotnie nogi to pewno wystąpi.

16265602_885298438278783_405563135386738

Opublikowano

Jak można być 10 miesięcy na redukcji no jak?

Ja jestem na redukcji od lipca. Miałem tylko teraz, nie "cheat day", a "cheat dwa tygodnie". I to takie dwa tygodnie że po prostu zamiast czegoś zdrowszego żarłem np w KFC. Kalorie się zgadzały. Wszystko można jak się chce.

Opublikowano

Odebrałem dziś wyniki badań krwi. Tarczycowe rzeczy, TSH, FT4 i aTPO w normie, ale prolaktyna podwyższona o 25% ponad normę. W necie piszą, że coś tam można samemu witaminami działać, ale raczej się przejdę do endokrynologa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co Ci crossficiarze to nie mam pytań.

Wczoraj były dwie typiary i jeden typ, swoiki sztangami i boksami zajęli prawie cała salkę do wolnych ciężarów. Oczywiście każde znich miało na nogach Reeboki do crossfitu i koszulki z jakimiś crossfitowymi hasłami. Ich ćwiczenie polegało 2 powtórzeniach podrzutu sztangą , a potem wskakiwaniu na boks, w przerwie leżeli na podłodze. Co to ma na celu?

Opublikowano (edytowane)

Na siłowniach przeważnie są specjalne strefy dla crossfit-owców i zawsze powinno tak być. Jeśli przyjdzie jakiś laik na siłownie to nie chce żeby utożsamiał mnie z tymi ludźmi , najlepiej jakby mieli inne wejście na siłownie a prysznic z toaletą gdzieś tam za budynkiem. Pozdrawiam 

Edytowane przez SpacierShark123
Opublikowano

Na siłowniach przeważnie są specjalne strefy dla crossfit-owców i zawsze powinno tak być. Jeśli przyjdzie jakiś laik na siłownie to nie chce żeby utożsamiał mnie z tymi ludźmi , najlepiej jakby mieli inne wejście na siłownie a prysznic z toaletą gdzieś tam za budynkiem. Pozdrawiam 

u mnie tak bedzie od poniedzialku, pietro nizej przeniosa crossfitowcow, nie zebym mial cos do mniejszosci, ale niech bawia sie w swoim gronie. 

Opublikowano

No ja nie mam nic przeciwko, niech każdy trenuje co chce i jak chce. Porządny ctossfit to turbo wycisk. No, ale tamci to byli (pipi)ani atencjusze osrani.

Gość yaczes
Opublikowano

nie no, wiadomo ze prawdziwy crossfit jest duzo ciezszy niz kulturystyka.

Prawdziwy.

Opublikowano (edytowane)

Ch.uj z crossfitem. U mnie na centrum kupilismy za ponad 20 tysi maszyne do pomiarow tluszczu, nawodnienia, masy miesniawej itp. G.owno oblicza nawet wage pojedynczych konczyn, ich zatluszczenie czy % tkanki miesniowej. Plus np BMR czy objetosc tluszczu trzewnego. Wszystko elegancko zapisuje i wysyla na serwer. Wieczorem w domu mozesz sie napawac statystykami, zakladac cele i patrzec jak rosniesz, albo nie  :D

Edytowane przez El Loco Chocko