Opublikowano 16 marca 20178 l Ja tam nie wiem, podobno dluzej, tylko niedawno to ujawnil. Gluchowski tez jest naturalem xd
Opublikowano 16 marca 20178 l Ja (pipi)ie co ludzie są infantylni ;) I potem naczytają się postów 20 letnich trenerów i wykupują u nich diety i treningi.
Opublikowano 16 marca 20178 l gadalem dzis z nowa typiarka w robocie, jara sie Szostakami, wierzy ze Szostak mase zrobil na sucho na diecie wegetarianskiej xd To jest wlasnie zaje.biste jak mozna manipulowac niedoinformowanym spoleczenstwem.Szostak nakur.wia miesnie i wpier.dala wiecej miesa niz lew na safari , wpada na pomysl ze rzuci w media tekst ze jest wege. Wrzucamy fotki z czasow kiedy jedlismy martwe zwierzeta jedno za drugim i podpisujemy ze wege tez moze miec duze miensnie! Sprzedajemy dietki za milion wegeholocie ktora naiwnie wierzy ze mozna cokolwiek zbudowac na tofu i kielkach, przy klientach jemy oczywiscie tylko groszek i pijemy bialko o smaku koniczyny, po pracy wracamy na chate i smiejac sie z naiwnych malp wpie.rdalamy kielbase czytajac jak nas chwala na wegeforum sportowym i liczymy pinionszki ktore frajerzy nam dzisiaj dali. Media spolecznosciowe to piekna sprawa. Mozna z siebie zrobic kogokolwiek. Biznes,
Opublikowano 16 marca 20178 l Grubo, że w ogóle kojarzycie tych łaków z nazwisk, diet itd. Byle kto zostaje nagle doradcą od odżywiania i ćwiczeń na YT i jeszcze ma w chooj wyświetleń, pomyśleć, że kiedyś ludziom wystarczyły czarno białe gify z atlasu ćwiczeń, względnie wątki na sfd xd.
Opublikowano 16 marca 20178 l No, ale z kolei wtedy ludzie myśleli, że sportowiec ziemniaków nie może jeść, tylko ryż. Akurat ta fitnessowa atencja ma też plusy, bo w sklepach zaczęło pojawiać się dużo nowych i ciekawych produktów.
Opublikowano 17 marca 20178 l Trenerzy spoko, o ile znaja sie na rzeczy. Jak ktos sie nie zna, zacznie czytac internet, to jeszcze zacznie jesc snickersy zamiast owsianki zeby nie pierdziec
Opublikowano 17 marca 20178 l Nie no ja ogolnie nic nie mam do niego chodzi o to ze dzieki mediom spolecznosciowym mozna manipulowac ludzmi w niebywaly sposob. Jednak serial black mirror ma racje Chodzi o to ze on tak naprawde no wcale nie musi byc wege wazne ze na takiego pozuje i poszerza grono odbiorcow swoich diet o wegeczubkow co daje kolejne zyski. Czysty biznes. Dobrze kombinuje.
Opublikowano 17 marca 20178 l Akopa można lubić lub nie,ale ma osiągnięcia,laskom rozpisuje sensowne diety i trening siłowy,a taki Majewski?
Opublikowano 17 marca 20178 l Nie no, cos tam sie chlopaki znaja, bo od samego koksu sie nie rosnie. Smiesza mnie tylko ci fani co wierza ze to naturale.
Opublikowano 17 marca 20178 l naturalny jest tylko warszawski koks, reszta to manipulanty do zaorania. #TEAMWK#TEAMNATURAL
Opublikowano 17 marca 20178 l yakubu? ten typ z żyłami na brzuchu i bólami w stawach od winstrolu? on nie może być naturalny
Opublikowano 24 marca 20178 l zrobilem mala sonde u kobiet odnosnie facetow w legginsach, najlagodniejsze stwierdzenia to ze jest to nieestetyczne i smieszne
Opublikowano 24 marca 20178 l Ok więc wywalam wszystkie...a nie moim klientkom się to podoba,więc zostawię ;) Tak się kończy jak ktoś nie ma nóg i dupy a zakłada coś obcisłego.
Opublikowano 24 marca 20178 l A ja zawsze słyszałem, że faceci mają fajne dupy w legginsach. No na siłowni to tam średnio kumam legginsy, ale jak komuś tak wygodnie, to nie widzę przeciw wskazań. Za to nie wyobrażam sobie biegać zimą w spodniach dresowych.
Opublikowano 24 marca 20178 l Pytanie sie bab co jest meskie a co nie. Afrodyty yebane. Edytowane 24 marca 20178 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 25 marca 20178 l Z cyklu ego zostaw w domu: https://www.facebook.com/173325272873964/videos/587449844794836/
Opublikowano 25 marca 20178 l nie ogladam, nadal mam przed oczami babke z poprzedniego filmiku. suwnicy tez nie bede robic do konca zycia, zostaje przy przysiadach Edytowane 25 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 26 marca 20178 l Noszenie legginsow = noszenie spodnic. To sa damskie ciuchy i tyle. Jestescie mateuszami magami, taka prawda.