Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gadalem dzis z nowa typiarka w robocie, jara sie Szostakami, wierzy ze Szostak mase zrobil na sucho na diecie wegetarianskiej xd

To jest wlasnie zaje.biste jak mozna manipulowac niedoinformowanym spoleczenstwem.Szostak nakur.wia miesnie i wpier.dala wiecej miesa niz lew na safari , wpada na pomysl ze rzuci w media tekst ze jest wege. Wrzucamy fotki z czasow kiedy jedlismy martwe zwierzeta jedno za drugim i podpisujemy ze wege tez moze miec duze miensnie!

Sprzedajemy dietki za milion wegeholocie ktora naiwnie wierzy ze mozna cokolwiek zbudowac na tofu i kielkach, przy klientach jemy oczywiscie tylko groszek i pijemy bialko o smaku koniczyny, po pracy wracamy na chate i smiejac sie z naiwnych malp wpie.rdalamy kielbase czytajac jak nas chwala na wegeforum sportowym i liczymy pinionszki ktore frajerzy nam dzisiaj dali.

Media spolecznosciowe to piekna sprawa. Mozna z siebie zrobic kogokolwiek. Biznes,

Opublikowano

Grubo, że w ogóle kojarzycie tych łaków z nazwisk, diet itd. Byle kto zostaje nagle doradcą od odżywiania i ćwiczeń na YT i jeszcze ma w chooj wyświetleń, pomyśleć, że kiedyś ludziom wystarczyły czarno białe gify z atlasu ćwiczeń, względnie wątki na sfd xd. 

Opublikowano

No, ale z kolei wtedy ludzie myśleli, że sportowiec ziemniaków nie może jeść, tylko ryż. Akurat ta fitnessowa atencja ma też plusy, bo w sklepach zaczęło pojawiać się dużo nowych i ciekawych produktów.

Opublikowano

Trenerzy spoko, o ile znaja sie na rzeczy. Jak ktos sie nie zna, zacznie czytac internet, to jeszcze zacznie jesc snickersy zamiast owsianki zeby nie pierdziec

Opublikowano

Nie no ja ogolnie nic nie mam do niego chodzi o to ze dzieki mediom spolecznosciowym mozna manipulowac ludzmi w niebywaly sposob. Jednak serial black mirror ma racje :reggie:

Chodzi o to ze on tak naprawde no wcale nie musi byc wege wazne ze na takiego pozuje i poszerza grono odbiorcow swoich diet o wegeczubkow co daje kolejne zyski. Czysty biznes. Dobrze kombinuje.

Opublikowano

A ja zawsze słyszałem, że faceci mają fajne dupy w legginsach. No na siłowni to tam średnio kumam legginsy, ale jak komuś tak wygodnie, to nie widzę przeciw wskazań. Za to nie wyobrażam sobie biegać zimą w spodniach dresowych.

Opublikowano (edytowane)

nie ogladam, nadal mam przed oczami babke z poprzedniego filmiku. suwnicy tez nie bede robic do konca zycia, zostaje przy przysiadach

Edytowane przez Shen
Gość yaczes
Opublikowano

Noszenie legginsow = noszenie spodnic.

To sa damskie ciuchy i tyle. Jestescie mateuszami magami, taka prawda.