Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co z tymi ksiazkami w polo (pipi)? Sroda juz i u mnie nic nie ma i nic nie wiedza na ten temat

No u mnie w polo stoi duzy karton z ksiazkami, w gazetce tez widzialem, ze ksiazki maja byc. Moze te mniejsze sklepy nie dostaly.

Opublikowano

Tylko jedna ksiazke od Arnolda mam, ale moge polecic (nie sadze ze byla tlumaczona)

The-New-Encyclopedia-of-Modern-Bodybuild

Duzo zdjec (z zlotej ery bodybuildingu) i rozpisane wszystkie czesci ciala i jakie cwiczenia wykonywac pod dana czescia

Opublikowano

Typy z WK to, albo mają uber organizmy stworzone do kulturystyki, albo są na jakiejś cud bombie. Jak widzę na Instagramie, co oni żrą to aż się za głowę łapie, non stop słodycze, chipsy, zapieksy.

Opublikowano

Jak widziałem fotki z wczoraj i z dziś to jakiś taki płaski i mały się wydawał, więc miejsce rewelacja tak czy siak. Jeszcze z 2-3 tygodnie temu nabity się wydawał, a teraz jakby dwa razy mniejszy. Jednak bez koksu ciężko zrobić startową formę.

Opublikowano (edytowane)

Jak widziałem fotki z wczoraj i z dziś to jakiś taki płaski i mały się wydawał, więc miejsce rewelacja tak czy siak. Jeszcze z 2-3 tygodnie temu nabity się wydawał, a teraz jakby dwa razy mniejszy. Jednak bez koksu ciężko zrobić startową formę.

lol 9 miechów na redu natural ;) Już widzę jakby miał zdewastowany organizm po czymś takim,bez podkładu.

Edit: Robur wyglądał super,ale pamiętajmy że to MP NAC a nie IFBB,w tym pierwszym jest mniej osób i czołówka to 3 typów a nie jak w IFBB,że 10 typa na zbliżonym poziomie.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

No tak to jest z naturalami, że jak chcesz zejść do takiego poziomu bf z jak najmniejszym ubytkiem masy mięśniowej bez pomocy sterydów to się musisz męczyć takie 9 miesięcy, ale co Ty możesz o tym wiedzieć ;]

Opublikowano (edytowane)

No tak to jest z naturalami, że jak chcesz zejść do takiego poziomu bf z jak najmniejszym ubytkiem masy mięśniowej bez pomocy sterydów to się musisz męczyć takie 9 miesięcy, ale co Ty możesz o tym wiedzieć ;]

Tyle żeby wiedzieć że po 9 miechach chłop by musiał iść do endokrynologa a nie na scenę.

Litwin już się uruchamia i wytyka federacje chociaż sam w mister olimpia nie startował :/

Dlatego tez chciałem się tam przenieść bo takim januszom nie robi to różnicy.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Przeciez yakubu trolluje z tym naturalem a liti jak dziecko za kazdym razem sie lapie.

Robur fantastyczna redukcja na frytkach z hamburgerem i vita min multiple sports z olimpu.

TEAM NATURAL