Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie od momentu wrzucenia przez fanpage Pitbull Polska fotki wyśmiewającej kulturystyke przestałem kupować ich ciuchy , jakoś źle się czuje chodzą w ich koszulkach . A jak tam Panowie śledzicie formy NATURALI? Saker docina i buduje mięcho przy zayebistym nabiciu a robór zapomniał stanik założyć na scenę. Taką naturalność to ja szanuje.

• 3 tygodnie później...
Gość yaczes
Opublikowano

chcialbym poruszyc wazna kwestie: ile kobik ma wzrostu?

Opublikowano

Yaczes przeszedł dużą metamorfozę i sobie z nią nie radzi.Od momentu gdy każda jego fota była w top plusowania i pławił się w e-dowartościowywania aż do teraz,gdy nikt się nie liczy z jego zdaniem a fotki pokazują zalany brzuch.

Opublikowano

Niewysocy maja latwiej z nabieraniem masy miesniowej bo nie musza wpier.dalac jak slon.

Ale jak wysoki taki powyzej 185 zrobi mase i sylwetke to zayebiscie to wyglada, niziolek nie ma prawa tak dobrze wygladac na zywo

Opublikowano

Ja teraz jestem na etapie że nawet warzywa wliczam(mimo iż mają ujemny bilans kcal).Ale dzisiaj waga 75,9 kg,zostało 1,9 kg do odwodnienia.Jako restart dzisiaj poleciało trochę borówek,zielony banan,frytki z kurczaka,baton białkowy z biedry,po pracy kebs i na noc masło migdałowe ;) Dzisiaj znowu o 1 się obudziłem z głodu :/ Z brzucha dźwięki jak ze studni,pewnie paliwa na jakieś ważne sprawy regeneracyjne zabrakło,bo wczoraj 1800 kcal a spaliłem w ciągu dnia 400.