Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam więcej niż 10%. Ale na czczo idę. Będąc w ketozie. Do tego kofeina, tauryna. Zawsze przepływ przez tłuszczyk się zwiększy. Dodatkowo wydaje mi się że jeszcze mniejszy apetyt mam po niej. Może 1% przyspieszy to redukcję ;).

Opublikowano

ech wyczytałem dziś że receptory na dihydroksytestosteron są kodowane przez gen na chromosomie X (który jako faceci mamy tylko w jednej kopii, od matki)
chyba sie nigdy nie doczekam brody jak u ojca :(

Opublikowano

Jakbyś w wojsku tarł codziennie ryja golarką to byś i tak miał brodę ;) Ja mam tak zyebaną że mam włosy twarde jak szczecina i mi się zakręcają kłując mnie w twarz, więc nigdy brody mieć nie będę.

Gość yaczes
Opublikowano

Chodzi o to że nie miałeś jeszcze zarostu a już kazali trzeć codziennie mordę,możliwe że takie podrażnienie jakoś wpływa że włoski szybciej rosną i robią się grubsze.

:pawel:

A ty sie ocierales o konary zeby byl wiekszy?

Opublikowano

ech wyczytałem dziś że receptory na dihydroksytestosteron są kodowane przez gen na chromosomie X (który jako faceci mamy tylko w jednej kopii, od matki)

chyba sie nigdy nie doczekam brody jak u ojca :(

Czyli co? Jak chcemy, żeby nasze dzieci były męskie i miały brody, to musimy zapładniać kobiety z brodą? A jakby dziecko byłoby wychowywane przez dwóch ojców?

Kurde, dwóch ojców, ale czad! To musi być męski raj, taki dom!

Opublikowano

Chodzi o to że nie miałeś jeszcze zarostu a już kazali trzeć codziennie mordę,możliwe że takie podrażnienie jakoś wpływa że włoski szybciej rosną i robią się grubsze.

:pawel:

A ty sie ocierales o konary zeby byl wiekszy?

Tylko i wyłącznie by sobie ulżyć ;) Nie każdy zapija swoje problemy,jestem słaby :/

Opublikowano (edytowane)

Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne.

a ten pachoł zawsze to samo

powiesz mu ciekawostkę, to przyjdzie i się pluje jak typowy sebix, bo głowa boli od nadmiaru informacji

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale już dawno obalono ten mit, że częste golenie włosów powoduje szybsze ich odrastanie i to, że odrastają grubsze i mocniejsze. Jeśli masz gen który powoduj,e że zamiast brody masz jakieś (pipi) na twarzy to wielokrotne golenie tego gówna nic nie zmieni.

Opublikowano

Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne.

a ten pachoł zawsze to samo

powiesz mu ciekawostkę, to przyjdzie i się pluje jak typowy sebix, bo głowa boli od nadmiaru informacji

No ale to byla (pipi) warta ciekawostka

Opublikowano

Ja wciąż wąsik, pojedyncze włoski po bokach i jakieś kłaki na szyi i podbródku, więc pozostaje golenie się na zero ;/ Mam nadzieję że w ciągu najbliższych dwóch lat się to zmieni :[ Krupek ty pisałeś że 25 lat masz i praktycznie brak zarostu, współczuję, obym nie podzielił twojego losu [']