Opublikowano 25 czerwca 20177 l Po co odstawiac kawe skoro w ilosciach jedna czy dwie na dobe ma same zalety i praktycznie zero wad? Skrajnosci. Jak ktos powie ze cos jest guwno to zaraz odstawiaja bo umrą.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Joha się sprawdza tylko przy bardzo niskim facie,nie wiem czy jest sens ładować mając więcej niż 10%.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Mam więcej niż 10%. Ale na czczo idę. Będąc w ketozie. Do tego kofeina, tauryna. Zawsze przepływ przez tłuszczyk się zwiększy. Dodatkowo wydaje mi się że jeszcze mniejszy apetyt mam po niej. Może 1% przyspieszy to redukcję ;).
Opublikowano 26 czerwca 20177 l ech wyczytałem dziś że receptory na dihydroksytestosteron są kodowane przez gen na chromosomie X (który jako faceci mamy tylko w jednej kopii, od matki)chyba sie nigdy nie doczekam brody jak u ojca :(
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Ja to sie od kofeiny uzaleznilem ostatnio, jak nie wjedzie T5 1-2 capsy i puszka monstera to jestem zamulony.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Jakbyś w wojsku tarł codziennie ryja golarką to byś i tak miał brodę ;) Ja mam tak zyebaną że mam włosy twarde jak szczecina i mi się zakręcają kłując mnie w twarz, więc nigdy brody mieć nie będę.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Chodzi o to że nie miałeś jeszcze zarostu a już kazali trzeć codziennie mordę,możliwe że takie podrażnienie jakoś wpływa że włoski szybciej rosną i robią się grubsze.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Chodzi o to że nie miałeś jeszcze zarostu a już kazali trzeć codziennie mordę,możliwe że takie podrażnienie jakoś wpływa że włoski szybciej rosną i robią się grubsze. A ty sie ocierales o konary zeby byl wiekszy?
Opublikowano 27 czerwca 20177 l ech wyczytałem dziś że receptory na dihydroksytestosteron są kodowane przez gen na chromosomie X (który jako faceci mamy tylko w jednej kopii, od matki) chyba sie nigdy nie doczekam brody jak u ojca :( Czyli co? Jak chcemy, żeby nasze dzieci były męskie i miały brody, to musimy zapładniać kobiety z brodą? A jakby dziecko byłoby wychowywane przez dwóch ojców? Kurde, dwóch ojców, ale czad! To musi być męski raj, taki dom!
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Chodzi o to że nie miałeś jeszcze zarostu a już kazali trzeć codziennie mordę,możliwe że takie podrażnienie jakoś wpływa że włoski szybciej rosną i robią się grubsze. A ty sie ocierales o konary zeby byl wiekszy? Tylko i wyłącznie by sobie ulżyć ;) Nie każdy zapija swoje problemy,jestem słaby :/
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne. a ten pachoł zawsze to samo powiesz mu ciekawostkę, to przyjdzie i się pluje jak typowy sebix, bo głowa boli od nadmiaru informacji Edytowane 27 czerwca 20177 l przez maciucha
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Nie wiem czy wiecie ale już dawno obalono ten mit, że częste golenie włosów powoduje szybsze ich odrastanie i to, że odrastają grubsze i mocniejsze. Jeśli masz gen który powoduj,e że zamiast brody masz jakieś (pipi) na twarzy to wielokrotne golenie tego gówna nic nie zmieni.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne. a ten pachoł zawsze to samopowiesz mu ciekawostkę, to przyjdzie i się pluje jak typowy sebix, bo głowa boli od nadmiaru informacji No ale to byla (pipi) warta ciekawostka
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ja wciąż wąsik, pojedyncze włoski po bokach i jakieś kłaki na szyi i podbródku, więc pozostaje golenie się na zero ;/ Mam nadzieję że w ciągu najbliższych dwóch lat się to zmieni :[ Krupek ty pisałeś że 25 lat masz i praktycznie brak zarostu, współczuję, obym nie podzielił twojego losu [']
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ja nigdy nie będę miał, taka genetyka. Chociaż ja mam taki ryj, że wyglądam na 5 lat młodszego, więc ten zarost mi nie robi.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ciekawostki nie znam, ale znam anegdotę na ten temat. Otóż, z guwna bata nie ukręcisz.