Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za obszerny opis. Muszę przyznać że przy twoich żylakach mój to prawie nic, w sensie że nie jest tak pofałdowany - jest jedna żyła, która ciągnie się przez całą nogę, na łydce jest nieco bardziej pofałdowana, ale nie aż w takim stopniu jak u ciebie. Tak czy inaczej chcę się tego pozbyć, bo pewnie wraz z wiekiem będzie się rozrastać.

Mnie dużo bardziej martwi ta wypukłość na kostce.

0deb3SK.jpg

Na prawej nodze czegoś takiego nie ma, a na lewej jest. Jak się dotyka to aż czuć to nagromadzenie żył, wkręcam sobie że jakiś zator się z tego zrobi, noga do amputacji czy coś, ehhhhhhhh. Co do laseru to nie stać mnie niestety, więc pozostaje krojenie.

No i po zabiegu :cool: Cóż przyjemnie nie było, bo to jednak szpital, ale tragedii też nie. Przedwczoraj przyjechałem, jakieś tam ogólnie badania, pobieranie krwi i ogólnie nudy. Wieczór musiałem ogolić dokładnie całą nogę, upokarzające :reggie:

Następnego dnia z rana zabieg, znieczulenie w plecy dzięki czemu nie czułem nic od pasa w dół, dali coś na sen jeszcze tak, że obudziłem się w łóżku już z opatrunkiem. Noga oczywiście cały dzień pobolewała, ale cóż, słuchawki na uszy, net w telefonie i jakoś zleciało. Dziś już w domku, tydzień nie obciążać za bardzo nogi, potem zdjąć szwy i noga zdrowa tak jak pan Jezus powiedział, potem można ruchać (nie no, z tym się zapędziłem), biegać, nic się nie bać.

Jeszcze co do znieczulenia - byłem nawet trochę nim podekscytowany, ale później jak leżałem w łóżku i nic od pasa w dół nie czułem (prócz niemocy) to nabrałem przekonania, że gdybym został tak sparaliżowany na całe życie to poprosiłbym o eutanazję xD.

Edytowane przez c0r
Opublikowano

Kuhwa ale ludzie to yebani idioci . Ćwiczę sobie jak gdyby nigdy nic i podchodzi jakiś EL POLAKO i cały trening gada mi o tym jak zjadł prohormony i przybrał 5kg SUCHEGO MIĘŚNIA( dodam że EL POLAKO wyglądał raczej jak wydzielina Z EL KAŁ DZIURY( te 5kg to chyba w dupye przybrał) . Po kilkunastu minutach jego jęków jakim to on nie jest dzikiem wpadł koleś , który no wyglądał jak gość z plakatu ,docięty ,nabity  sylwetka cud miód malinka . Pierwsze co rzuciłem w eter patrząc na niego "Świetna forma " pokazując niczym Joaquin Phoenix w nagradzanym wielokrotnie filmie Gladiator kciuk w górę. Po chwili słyszę jak pełny nienawiści i złości przez zęby syczy EL POLAKO "Pewnie sterydy bierze , na sterydach każdy tak może wyglądać" po czym zaczął prowadzić dalej swój monolog tyle że teraz przeszedł na temat internetowego Patryka prowadzącego kanał o sterydach. Co jest nie tak z tymi ludźmi ? Następnym razem walić od razu na brode typa ? FORUMEK PLOX HELP

Opublikowano

Maciucha niedlugo bedzie superteoretykiem bo czyta madre ksiazki z trudnymi wyrazami. Prawie jak wujaszek i sterydy anaboliczne.

a ten pachoł zawsze to samo

powiesz mu ciekawostkę, to przyjdzie i się pluje jak typowy sebix, bo głowa boli od nadmiaru informacji

No ale to byla (pipi) warta ciekawostka

tak to jest jak się rzuca perły między wieprze

Opublikowano

Zabawna sytuacja z WK, cały czas było ciśnięte, że jadą na koksie i robią ludzi w wała, a teraz czytam opinie, że się nie znają, mają za wysokie ego żeby skorzystać z usług profesjonalnego trenera, że słaba genetyka i w ogóle fatalna forma itd itd, pogubić się można xd

Gość yaczes
Opublikowano

mają za wysokie ego żeby skorzystać z usług profesjonalnego trenera

No, litwin81 zrobilby z nich prawdziwe kocury!

Opublikowano

Litwin i te jego guwnotreningi angażujące piętnaście osób zdejmujących mu krążki ze sztangi w trakcie serii bo na koksie inaczej mięśnie nie urosną xdd

Gość yaczes
Opublikowano

w ogole cwiczenie splitem bez koksu :pawel:

Miesnie rosna do 36h po trejnie, ale chuy, bede cwiczyl raz w tygodniu, litwin poradzil :pawel:

To zdejmowanie tez dobre, kazdy ma zyebany trening, bo dalniak robi forme na ostatnie miejsce :sorcerer:

Opublikowano

Zabawna sytuacja z WK, cały czas było ciśnięte, że jadą na koksie i robią ludzi w wała, a teraz czytam opinie, że się nie znają, mają za wysokie ego żeby skorzystać z usług profesjonalnego trenera, że słaba genetyka i w ogóle fatalna forma itd itd, pogubić się można xd

A dlaczego się nie znają? Przecież wczoraj prowadzili seminarium w Zatoce Sztuki, podobno całkiem kumate.

Opublikowano

no nie znają, bo po redukcji wyglądali jak wychudzeni chłopcy z okładki gejzera, a przecież niby na koksie grubo lecą

nawet do finału nie weszli. za to Arek Czerw chyba na podium wylądował, bo widziałem fotkę z jakimś pucharkiem i kozak gurwa formą

Opublikowano

Arek to dla mnie fenomen. Chciałbym go zobaczyć na własne oczy bo na jednej fotce wygląda jak kolos a na kolejnej po prostu dobrze. Tylko że tutaj patrząc na jego progres jestem w stanie uwierzyć że to natural , z tego co się orientuje startował w wadze do 70kg przy 172cm a te kilka lat już macha(5-6?).Z WK mam taki problem że na fotkach z fanpage wyglądają świetnie ale potem przychodzi co do czego i na scenie jest słabiutko. 

Opublikowano

Zelmer ZKS 14100 za ok 50 zł.

Mam taką od dwoch lat. Pomiary daje dokladnie bez odchyleń co każde ważenie. Baterię zmieniałem moze dwa razy w tym czasie.

Gość ragus
Opublikowano

ale tak serio, to są niezawodne, robią je pod cukrzyków

Opublikowano

Po co wydawać na wagę kuchenną, wystarczy stanąć na wadze łazienkowej z obiadem w ręce xd

Bier zelmera, ma tarowanie, wygodne przyciski i się nie ślizga. Solidne gunwo.