Opublikowano 26 lipca 20177 l Moja waga za 30zl po chyba 7 latach zaczela swirowac. Dzisiaj kupilem kolejna za 30zl w tesco. Wydawac wiecej na wage kuchenno jest bez sensu. Tam nie ma zadnych skomplikowanych mechanizmow ktore mialy by sie zyebac. No chyba ze ktos chce sobie wazyc oddzielnie surowke , kotlecika i to wszystko odejmowac i dodawac w czasie rzeczywistym na wadze. Pytanie, po chu.j? Wystarczy gramatura i zerowanie.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Z takich wag tylko warto mieć więcej miejsc po przecinku niż zwykła,by wymierzyć suple,gdzie sypnięcie"więcej" może się źle skończyć :)
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l M.in. Guantamika ćwiczy rano i bodajże na czczo. Akurat mam na 10 do pracy, więc poranny trening wchodzi super. Kwestia, co suplementujecie/spożywacie przed? Zawsze łyknę bcaa i od razu lecę dźwigać ciężary. Coś jeszcze polecacie?
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Z rana i tak w niewielkim stopniu skorzystasz z sniadanka tak naprawde, chyba tylko zeby w brzuszku nie burczalo oje,bac jakiegos banana. Lepiej zjesc konkretna kolacje dzien przed
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l No trzeba brać pod uwagę że karmowski bierze większość suplementów na rynku bo dostaje je za darmo .
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Nie no snikers odpada, wycinka. Bcaa z białkiem powinno zdać egzamin, aczkolwie kiedy cwiczyłem po obiedzie była lepsza pompa niż rano
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l 60 gr płatków z białkiem i nasionami chia.Akurat jak cukier będzie w krwi to zaczynam ćwiczyć i wszystko spalam,spytajcie się shena czy nie lepiej się ćwiczy po takim posiłku.Jest lekki,nie obciąża a daje energię i wzmaga pracę jelit na resztę dnia.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Z rana i tak w niewielkim stopniu skorzystasz z sniadanka tak naprawde, chyba tylko zeby w brzuszku nie burczalo oje,bac jakiegos banana. Lepiej zjesc konkretna kolacje dzien przed(pipi)m 1,5h przed treningiem owsianke z białkiem i wiecej mocy mam. Na wieczor tez wegle wjezdzaja wiadomo.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Widziałem, że np Karmowski wali białko z BCAA rano. XD wali to dobry towar a treca ma za free w ilosciach hurtowych. Tez bym walil wszystko w dawkach razy 3.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l No, ale co to zmienia, że za free? Catering też ma za free, fury też.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Serio jeszcze sie sugerujecie i dajecie jako przyklad typow z jutuba ktorzy leca na towarze?
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Dzisiaj w wieku zaledwie 26 lat zmarł Dallas McCarver. Dramat rodziny i ogromna strata dla świata kulturystyki.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Koorva nie znam typa. Chyba nie traktuje tego poważnie. PS. Jakiś 3boista zmarł po wylapaniu w(pipi)olo z polobrotu...
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Tak jak mówił patryk2703 w tym sporcie najważniejszy jest gen do tego kto ile towaru potrafi przyjąć. Tutaj serce nie dało rady