Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak mówił patryk2703 w tym sporcie najważniejszy jest gen do tego kto ile towaru potrafi przyjąć. Tutaj serce nie dało rady

Serce nie sługa.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Mnie ciekawi w takich przypadkach, czy były jakieś oznaki wcześniej, że serducho siada i koleś zlekceważył. W czerwcu nawarstwiło mi się trochę stresu, serce czasami latało, albo próbowało wyskoczyć z klatki, trochę się zdygałem, odstawiłem kawę, przeczekałem i wróciło do normy wszystko jak się uspokoiło.

Opublikowano

Czy po kremacji spocznie w baryłce po nitrobolonie?

Opublikowano

Krupek mi serducho robilo takienjakby "fikolki" tez sie mocno wydygalem nawet do lekarza poszedlem. Okazal sie brak potasu :/

Poza tym zluzuj jak nie cpiesz konskich dawek sterydow to czym ty sie martwisz xD koles pewnie mial mega podwyzszone cisnienie na na takiej bombie i przerost miesnia sercowego

Opublikowano

Sterydy tylko w rozsadnych dawkach, od zawsze to powtarzam. 

Opublikowano

A ja czytałem że się żarciem udusił ;) Każdy wysiłek powoduje rozrost serca. Siłowy grubości ścian a tlenowy serca jako całości,dlatego zawsze polecają cardio po siłówce.Co do tego 3boisty to on chyba jednak umarł od tych ciosów jak już leżał odcięty a typ go dalej napyerdalał.

Opublikowano

Czytałem,oknie anobilicznym ;) Rok temu były jaja jak zemdlał na scenie,poleciały oskarżenia że jego trener już kilku zawodników wysłał na tamten świat i on będzie kolejny, prędzej podejrzewałem że przekręci się przez jakiś kosmiczny cykl.

Opublikowano

To bystry chłopak jesteś, biorąc pod uwagę z jakich kultur wywodzi się kulturystyka.

Opublikowano

Pewnie tez sie jedzeniem zadlawil a nie od strydow

Opublikowano

Babcia powtarzała, aby jeść powoli i dobrze przegryzac

Opublikowano

Pewnie tez sie jedzeniem zadlawil a nie od strydow

A może z miksu jak zyzz?

Opublikowano

zorientowalem sie ze po latach regularnej masturbacji, napier.dalania w gierki i klepania postów po forach w internecie mój uścisk dłoni i ogólnie przedramienia o dziwo nie są zbyt imponujące. Zamówiłem sobie juz jakiś ściskacz za 20 zł z allegro, będę sobie tym napier.dalał w wolnych chwilach czy przy jakichś biernych czynnościach jak oglądanie, ciekawe czy to coś da. Macie ze ściskaczami jakieś doświadczenia, pomoze to cokolwiek? ewentualnie jakieś inne sposoby na wzmocnienie przedramion?

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Chwyt tym wzmocnisz, ale przedramiona to trochę random i genetyka. Jednemu się same zrobią od robienia bicepsa, a inny musi dorzucić serie na przedramiona.

Opublikowano

Ja sciskam tylko swoj benis

Opublikowano

TYLKO FIT LAJF Z SZEJKEREM.

Opublikowano

Ten mu średnio wyszedł, ale filmikiem o sezonowcach wysoko podniósł poprzeczkę.

Opublikowano

Ale mi się nic nie chce. Ani ćwiczyć ani nic. Ćwiczyć, ćwiczę bo jeszcze jako tako się czuję po wysiłku ale zebrać się w sobie to masakra. Jakąś rhodiole i  ashwę biorę już jakiś czas. Poza tym multiwitaminę z minerałami. Jakby delikatna poprawa jest po tym ale bez szału. Myślałem żeby jakiś booster teścia zacząć brać ale jak poczytałem to wyszło mi że lepiej samego teścia. Chociaż po 30 jestem to jakiś efekt powinien być. Eh dobra. Wyżaliłem się i jest lepiej. Trzeba zapierdalać dalej.

Opublikowano

Teraz taka pogoda że nic się nie chce.Zobacz sobie Knockout Olimp-fajny skład i ma noontropa-huperzyna a.

Opublikowano

Odpocznij pare dni. Jak naje,bie duzo obciazenia treningowego to tez tak mam po jakims czasie. A potem wracam ze zdwojona sila i checia.