Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Akurat wyjazd 3 tygodniowy się szykuje więc chcąc nie chcąc będę musiał odpocząć. Chyba że z obciążeniem ciała coś poćwiczyć:).

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 368,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

No 3 tygodnie to dosc dlugi odpoczynek, mialem na mysli max tydzie :)

Opublikowano

kanabis dobrze prawi , kiedyś miałem podobnie . Wystarczyło zrobić pare dni przerwy , porządnie się zresetować aż nie mogłem usiedzieć i musiałem zrobić MIĘŚNIE. Może motywacji ci brak? U mnie przy dłuższym okresie masy jest podobnie , gdy zaczynają zanikać detale , brzuch podlewa i robią się boczki lekkie to już nawet w koszulce ćwiczyć się nie chce a lustra unikam bo psychika mi nie wyrobi. Najlepiej odpuść na jakiś czas kup sobie jakąś kreatyne i wróć :

Bq_B_D0_VIAAAq_Nqw.jpg

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

Deloadu to dawno nie było. No i jakoś tak mam że na redukcji lepiej się czuję, a teraz na plusie jestem. Chyba jakiś kompleks grubasa mi został.

Opublikowano

Mi się trening siłowy nigdy nie znudził jeszcze. Uwielbiam to. Gorzej z cardio.

Opublikowano

Pewnie z braku węgli ma problemy z neuroprzekaźnikami,to i motywacji brak.

Opublikowano

Chyba po prostu przepracowanie ( w robocie, nie na siłowni ). Deload na pewno nie zaszkodzi. A i częściej ładowanie węglami będę robił. Już z 8 tygodni bez ładowania. Jakoś zapomniałem, a i ochoty na nic nie było. Najlepsze jest to że minimum 4000kcal dziennie zjadam. Nic nie tyję. Wczoraj pół słoika masła orzechowego poszło. Chyba też za dużo nabiału jem, tak mnie te camemberty wciągnęły. 

Opublikowano

Oglądałem wczoraj Wojewódzkiego, był Majewski ze swoją dupą, kojarzę ich tylko z nazwy, bo szkoda mi czasu na obserwowanie pajaców. Ta laska nie potrafi zdania jednego sklecić, pustka w głowie i morda jak koń.

Opublikowano

Dramat, ona nie potrafi się wysłowić, a jego widać, że ktoś przygotował, co miał mówić. Wojewódzki nawet nie musiał z nich daunów robić, bo sami to zrobili.

Są ludzie ze świata fitnessu w Polsce, których mógł zaprosić i mieliby coś sensownego do powiedzenia.

Opublikowano

Są znani to ich zaprosił, nad czym tu się rozwodzić.

Opublikowano

Dzięki za info. Nie wiedzieliśmy, że to dla oglądalności.

Opublikowano

Chodakowska umie mówić i sklejać zdania, nadaje się do tv.

Opublikowano

Dziki Trener to chociaż nie udaje nie wiadomo kogo i dobry stand up przy okazji robi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakby ktos chciał -10% do sfd to mam jeden kod

Opublikowano

Też mam, tylko nie wiem, czy te kody nie są przypisane do konta.