froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 W dniu 27.12.2017 o 14:14, SpacierShark123 napisał: Jak tam u was Panowie sytuacja ? U mnie już zaczął się szał noworoczny i natężenie suchoklatesów aka pędzli jest zbyt duże aż powoli zaczynam myśleć nad zmianą siłowni na miesiąc. Uwielbiam jak w 5 ćwiczą na wyciągu przez godzine i nic nie idzie zrobić . A no i pamiętajcie by między seriami na klate prężyć bicepsa . FORMA Z WAMI W Warszawie wszędzie dramat, nie bardzo jest nawet na co zmienić.. 2 miesiące co najmniej łażenia przed 8/po 20 bo inaczej ludzi więcej niż na papieżu. Jeszcze większość siłowni rzuciła jakieś je.bane promki. Najgorzej jak sztangi okupują przez 2 godziny ze swoimi je.banymi smartfonami. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Byłem wczoraj o 18 na mcfit we wro i o dziwo bez większych tłumów, pewnie będzie gorzej niebawem. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Będzie napewno nie wierzę że tłum nie ruszy jak tylko poczuje presje zbliżającego się lata. Nigdy nie było dla mnie problemem to że ktoś zaczyna bo każdy z nas przecież był kiedyś tym suchym glutem co majtała nim sztanga tutaj problem jest że te pędzle zamiast poświęcić 10 minut na znalezienie jakiejś rozpiski treningowej robią wszystko po kolei . W ten sposób nie ma szans bym dostał się na ławeczkę do klaty czy też już napewno wyciągi , plus taki że we wtorek byłem jedyną osobą robiącą nogi więc nikt mi sprzętu nie zajmował. A no i pośmiać się można gdy pędzle zamiast operować podstawowymi ćwiczeniami robią jakieś dziwactwa , które musieli podejrzeć na jakimś fit instragramie. Edytowane 3 stycznia 2018 przez SpacierShark123 1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 CityFit wrzucił promo na dni 2-12 stycznia chyba tylko po to by wkur/wić karnetowców, przejdę się w weekend chyba i obadam czy rzeczywiście jest tak że komar ch/uja nie może włożyć. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 To są minusy ćwiczenia w sieciówkach, z drugiej strony wydawało mi się, że w takich miejscach sprzętu z reguły starcza każdemu. No i może jestem staroświecki, ale zamiast nagrywać takich noobów, powinno się im powiedzieć, co robią źle/zlać temat. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 W pewnej siłowni w lublinie, kilka dni temu małolaty podniecały się historyjką jak to jakiś ichni kolega zayebał jakiemuś lamusowi obesranemu. Później oczywiście litania noworocznych postanowień, że na krav magę i inne mma się zapiszą. Więcej tam było bajery niż przerzucania żelastwa, ale co zrobić Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Jak ktoś używa masła dużo to smutna wiadomość. Pomimo wzrostu cen, wzrósł popyt i szykuje się kolejna podwyżka cen, dziś w TVN24 mówili. To samo jajka, ale tu masz być nieznaczna, i tak już drogie są. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 na TLC jest program o debilach, co wstrzykuja sobie synthol, masakra 1 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Wstrzykiwac sobie olej. To juz jest wyzszy level bycia chorym psychicznie Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Testosteron też w oleju rozrabiają no tak,tylko że po nim trza ćwiczyć a tu już się jest wielkim. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Jeden koles miał stan zapalny w bicku, tylki 10% miesnia mu zostało. Drugi tyle tego na(pipi)ał, że skóra sie zrobiła cienka jak bibuła, było krok od pekniecia. Lekarz wbił igłe to olej leciał strumieniem. Obrzydlistwo. Niektorzy z tych idiotow to nawet nie cwiczyli. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Ale jest też drugi rodzaj osób , osobiście znam 2 osoby używające jakiegoś oleju , nie wiem czy to synthol . Jeden przesadnie naładował w łapy i mimo wszystko że wygląda to strasznie nie symetrycznie to łapa dalej mięsista a nie balon . Drugi za to dobrze rozbudowany kaban nie mógł ruszyć łydek to coś tam sobie ponoć wcisnął , nie podejrzewałbym nawet tak dobrze to chłopy zrobiły. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Kiedys ogladalem program o operacjach plastycznych, jeden koks sobie implanty wstawił w łydy, bo nie rosły mu. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 @SpacierShark123 takie osobiste pytanie, bo ubity mocno jesteś, ile waga Ci wskazuje? Czasookres tej foty, co wrzuciłeś. No i czy mocno w tym czasie węglowodany szły. Btw synthole i inne samochodowe specyfiki tylko w miejscach lekko niedorozwiniętych co by uzupełnić. Np tylne aktony barków. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Na zdjęciu było coś około 82kg( dokładnie nie pamiętam) i byłem na tak powiedzmy 70% diety i 30% syfu . Na oko powiedzmy 400g węgli i 50 tłuszczy reszta białko , które w dużej ilości zauważalnie samo robi forme bez jakichkolwiek aerobów ( od kilku lat nie robiłem i nie mam zamiaru robić aero). Teraz ~90-92 kg , potrzymam z 2-3 miesiące i znów lekko dotne . 1 Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Gdyby to (pipi)a Mourinho był albo Phill Jackson, a nie jakiś kmiot xd Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 W sumie masz rację,3-krotny mistrz Polski rok do roku to kmiot Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 No, ale trochę gada jak kmiot, słabo się tego słucha. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Teraz, krupek napisał: No, ale trochę gada jak kmiot, słabo się tego słucha. Taki ma sposób bycia.Mi się jego prosty przekaz podoba ale wiem że może budzić emocje,nawet ja czasami czuję nie smak Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Ja to przesłuchałem i co on takiego powiedział? Badajcie się? Najczęściej najpierw robimy redukcję, a nie masę, wy ulane świnie? Trochę wulgaryzmów do tego i tyle, daj pan spokój. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 No 2 ważne niusy.Przede wszystkim zdrowie i badania a drugi że nei da się robić masy będąc ulanym,co wielu wydaje się oczywiste.To co zawsze pisałem,jak masz wrażliwość na insulinę stępioną to chooja a nie mięso zbudujesz. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Bardzo ciekawe chociaż przestarzałe jeżeli chodzi o dawki terapeutyczne badanie,wskazujące jaką rolę ogrywa wit 3 w naszym organizmie: http://www.czytelniamedyczna.pl/3977,witamina-d-a-choroby-przewodu-pokarmowego.html W skrócie,dużo tkanek ma receptor wit D3,która to odpowiada za programowalną śmierć komórek jak i jej podział,jeżeli mamy jej braki a 95% Polaków ma to podział zachodzi źle i powstają nowotwory.Problemem jest tylko suplementacja przy chorobach jelit,ponieważ jej wchłanialność jest upośledzona. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Zgłaszam sprawę do prokuratury! Co ten z(pipi) robi tym dzieciakom ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi