Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 369 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano
3 godziny temu, Colin napisał:

:lapka: do usług

Colin? Zawsze szanowalem. :lapka:

Opublikowano

Właśnie,  dlaczego ja nie jestem spartakusem ?!

Opublikowano

Na klacie szwy po uwolnieniu demona? 

Opublikowano

Dajcie mu Spartakusa. Idealnie sie tu nadaje.

Opublikowano

On to przynajmniej klatę ma, czego nie da się powiedzieć o kilku tutejszych "spartakusach"

Opublikowano

Weryfikować i wywalać nierobów.

Opublikowano

Przeciez ten dzial chyba nawet moderatora nie ma :yao:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Robert Karaś mistrz świata i rekordzista na dystanie podwójnego ironmana w tym roku zmierzy się z dystansem potrójnego ironmana. 

http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35617,23155381,ironman-z-elblaga-zadziwia-swiat-ekstremalny-rekordzista.html?disableRedirects=true

11.4km pływania, 540km rower, 126.6km bieg. 

A jak tam wasze hantelki?

Opublikowano

Ale to na to wszystko ma miesiac czasu rozumiem?

Opublikowano
Godzinę temu, D.B. Cooper napisał:

Robert Karaś mistrz świata i rekordzista na dystanie podwójnego ironmana w tym roku zmierzy się z dystansem potrójnego ironmana. 

http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35617,23155381,ironman-z-elblaga-zadziwia-swiat-ekstremalny-rekordzista.html?disableRedirects=true

11.4km pływania, 540km rower, 126.6km bieg. 

A jak tam wasze hantelki?

Dostałby na brodę i (pipi)a by se pobiegał...mówie jak jest.

Opublikowano

Lekkoatleta to rzuca oszczepem. To jest sport ekstremalny, a nie jakieś seryjki na płaskiej czaisz?

Opublikowano

Ja pier.dole ten bol du.py wojtasa ze przy tym gosciu jest miekka faja jest naprawde pocieszny xD

Opublikowano

Pocieszne to jest porownywanie typa którego może zdmuchnąć wiatr z kim kto ćwiczy na siłce,jaki ma to cel?

Opublikowano
24 minuty temu, Litwin81 napisał:

Pocieszne to jest porownywanie typa którego może zdmuchnąć wiatr z kim kto ćwiczy na siłce,jaki ma to cel?

Ktoś musi sobie podbić ego

Opublikowano
25 minut temu, Litwin81 napisał:

Napisałeś to tak jakby ćwiczenie na siłce było czymś mega fantastycznym.