Opublikowano 23 marca 20187 l Myślałem że te wszystkie zdjęcia ludzi co mają łapy rozmiarów uda to fake bo nigdy się z czymś takim nie spotkałem na wideo czy też osobiście.
Opublikowano 26 marca 20187 l On to przynajmniej klatę ma, czego nie da się powiedzieć o kilku tutejszych "spartakusach"
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Robert Karaś mistrz świata i rekordzista na dystanie podwójnego ironmana w tym roku zmierzy się z dystansem potrójnego ironmana. http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35617,23155381,ironman-z-elblaga-zadziwia-swiat-ekstremalny-rekordzista.html?disableRedirects=true 11.4km pływania, 540km rower, 126.6km bieg. A jak tam wasze hantelki?
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: Robert Karaś mistrz świata i rekordzista na dystanie podwójnego ironmana w tym roku zmierzy się z dystansem potrójnego ironmana. http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35617,23155381,ironman-z-elblaga-zadziwia-swiat-ekstremalny-rekordzista.html?disableRedirects=true 11.4km pływania, 540km rower, 126.6km bieg. A jak tam wasze hantelki? Dostałby na brodę i (pipi)a by se pobiegał...mówie jak jest.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Lekkoatleta to rzuca oszczepem. To jest sport ekstremalny, a nie jakieś seryjki na płaskiej czaisz?
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l Ja pier.dole ten bol du.py wojtasa ze przy tym gosciu jest miekka faja jest naprawde pocieszny xD
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l Pocieszne to jest porownywanie typa którego może zdmuchnąć wiatr z kim kto ćwiczy na siłce,jaki ma to cel?
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l 24 minuty temu, Litwin81 napisał: Pocieszne to jest porownywanie typa którego może zdmuchnąć wiatr z kim kto ćwiczy na siłce,jaki ma to cel? Ktoś musi sobie podbić ego
Opublikowano 15 kwietnia 20186 l 25 minut temu, Litwin81 napisał: Pocieszne to jest porownywanie typa którego może zdmuchnąć wiatr z kim kto ćwiczy na siłce,jaki ma to cel? Napisałeś to tak jakby ćwiczenie na siłce było czymś mega fantastycznym.