maciucha 11 650 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 (edytowane) na decathlonie jednak wszystko sensowne wyprzedane xd w sumie zastanawiam się jeszcze nad tymi z wksklepu bo zestaw 4 za 120zł chłopaki sprzedają, więc cena porównywalna z tymi thornami, ale nie mam pojęcia jak z jakością https://wksklep.pl/zestaw-gum-treningowych Edytowane 15 marca 2020 przez maciucha Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 Jakiś murzyn na yt pokazywał jak zrobić plecy ręcznikiem, poszukajcie. Albo zrobię to za was: 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 15 marca 2020 Opublikowano 15 marca 2020 Dobre. Co prawda przy jego muskulaturze każdy ruch wygląda, jakby był zaje.biście angażującym mięsień ćwiczeniem, ale spróbowałem na szybko kilka i coś tam czuć. Ja i tak miałem przymusową przerwę z racji kontuzji, ale akurat jak zacząłem wracać do sprawności i szykować się na siłkę, to się syf narobił w kraju. Nawet jak była jeszcze czynna, to odpuściłem. W domu standardowo: pompeczki i podciąganie na drążku, praktycznie cała góra działa. Mam jakieś niedobitki hantli i krążków, to na łapę mogę dołożyć. Nóg na razie nie uruchamiam, bo i tak nie bardzo mogę. Oj ciężki będzie powrót. Prawda jest taka, że nie bardzo mi się chce, motywacja leży, ale z drugiej strony kilka tygodni przerwy w roku to żadna tragedia. Nie zazdroszczę tylko ludziom, którzy są w środku bomby xd. A najgorsze, że leci mi hajs na multisporta xd. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Ja albo siłownie na dworze albo w domy drążek i obciążenie do 70 kg.Wydłużam fazę negatywną i coś tam czuć. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 21 marca 2020 Opublikowano 21 marca 2020 Kółka gimnastyczne na strychu. Żadne ciężary na barki nie dają takiego efektu jak niektóre ćwiczenia na tym sprzęcie. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 W dniu 16.03.2020 o 00:13, kotlet_schabowy napisał: A najgorsze, że leci mi hajs na multisporta xd. Dziwne ja dostałem z pracy info, że multi jest automatycznie zawieszony na razie dopóki silownie bedą zamknięte Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 28 marca 2020 Opublikowano 28 marca 2020 No i tak powinno być. Może są jakieś próby załatwienia tego w korzystny dla nas sposób, ale nawet nie mam za bardzo z kim teraz tego skonsultować, bo w kadrach prawie nikogo nie ma xd. Przyjmując, że jest po staremu, to marzec już mi przeleci bez sensu, bo anulować trzeba było w lutym (a nie spodziewałem się takiego rozwoju sytuacji). A że się nie ogarnąłem (i nie chodziłem wtedy do roboty) i w marcu też nie anulowałem, to cały kwiecień mi też złapało. Niby nie jest to wielka strata, ale zawsze to pieniądz. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Też przedłużyli w PL okres kwarantanny i zamknięcie klubów fitness? Wczoraj dostałem wiadomość od sieci w której ćwiczę że otwarcie nastąpi nie wcześniej niż 1 czerwca ... czyżby ten sezon letni był pełen ulańców? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Ziom, u nas do lasu nie mozna nawet wchodzic do 11 kwietnia Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Piękny kraj , chociaż domyślam się że zdarzały się libacje gdzieś w lasach. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 2 godziny temu, kanabis napisał: Ziom, u nas do lasu nie mozna nawet wchodzic do 11 kwietnia Bo pewnie w chooj zakażeń w lesie było Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 1 godzinę temu, Litwin81 napisał: Bo pewnie w chooj zakażeń w lesie było Jak na popularne miejscówki się zjeżdżało tyle ludzi, że ciężko było zaparkować to pewnie trochę zakażeń było Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 21 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: Jak na popularne miejscówki się zjeżdżało tyle ludzi, że ciężko było zaparkować to pewnie trochę zakażeń było A nie więcej było ze ściągnięcia ponad 30 tys wczasowiczów na nasz koszt zza granicy albo o tych co jeżdżą na zachód z towarem?Dla mnie to jest pseudopandemia,która atakuje tylko jednostki słabe i chore(większość zgonów to osoby starsze z nadciśnieniem,chorobami serca,cukrzycą).Nie mamy pewności czy za 6 miesiecy nie zeszli by na zawał,wirus co najwyżej szybciej ich zweryfikował. 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Grabek nie zaczepiaj mnie reakcjami,napisz co ciebie zbulwersowało to postaram się wytłumaczyć czemu tak myślę. Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 18 godzin temu, Litwin81 napisał: A nie więcej było ze ściągnięcia ponad 30 tys wczasowiczów na nasz koszt zza granicy albo o tych co jeżdżą na zachód z towarem?Dla mnie to jest pseudopandemia,która atakuje tylko jednostki słabe i chore(większość zgonów to osoby starsze z nadciśnieniem,chorobami serca,cukrzycą).Nie mamy pewności czy za 6 miesiecy nie zeszli by na zawał,wirus co najwyżej szybciej ich zweryfikował. Gdyby nie ban to w ten weekend byłoby tak samo jak tydzień temu czy dwa. Masa ludzi na spacerach bo cieplutko hehe Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 30 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: Gdyby nie ban to w ten weekend byłoby tak samo jak tydzień temu czy dwa. Masa ludzi na spacerach bo cieplutko hehe Nawet jeśli to co?Mogę wkleić 1,5 h film z prof Gut-em(tylko kto go obejrzy?) i najważniejszy jest dystans,maseczki nie pomagają i co najważniejsze są jednorazowe,a po użyciu powinny iść do woreczka i ognia.Nie odnotowano przenoszenia wirusa przez pożywienie a czas ile wirus jest aktywny na powierzchniach dotyczy laboratorium a nie świata otwartego. Cytuj
nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Gdzie miałeś trzymany dystans w parkach, bulwarach czy popularnych miejscówkach gdzie ciężko było zaparkować autem bo tyle ludzi wybrało się na spacer w odosobnieniu xD Widzę, że każdy doktorek (pipi)i po swojemu. Gut swoje a inni mówią, że wirus utrzymuje się w powietrzu pół godziny a zarazić się można z 4.5 metra Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Liti wie lepiej, nie ruszaj gościa to sobie pójdzie. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 27 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: Gdzie miałeś trzymany dystans w parkach, bulwarach czy popularnych miejscówkach gdzie ciężko było zaparkować autem bo tyle ludzi wybrało się na spacer w odosobnieniu xD Widzę, że każdy doktorek (pipi)i po swojemu. Gut swoje a inni mówią, że wirus utrzymuje się w powietrzu pół godziny a zarazić się można z 4.5 metra Wiesz kto to w ogóle jest Gut?To on doradza rządowi w sprawie kwarantanny.A grabek to ulana (pipi)a Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Dzisiaj byłem nasz las rodzinny zobaczyć i zabrać pewne rzeczy z szopy i kurde obraz jak po apokalipsie żadnej żywej duszy. A tydzień temu nie było miejsc parkingowych wolnych plus wszystkie wiaty zajęte. Ludzie jednak boją się mandatów. A sam zakaz czy jest słuszny czy nie ciężko mi ocenić bo nie mam ani wiedzy ani danych. Na pewno pikniki w lasach się odbywały tak samo wycieczki. Szczególnie było to widać w pozostałościach puszczy sandomierskiej tydzień temu. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Już odchodząc od tematu czy zakaz słuszny czy nie,wiecie że nie możecie być karani?Z prostej przyczyny,rząd nie wprowadził stanu nadzwyczajnego(gdyż musiałby przełożyć wybory) a rozporządzenia nie maja obecnie mocy.Mogliby wprowadzić ustawę,ale też tego nie zrobili. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Liti, dlaczego jesteś niemiły i wyzywasz? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 2 godziny temu, Grabek napisał: Liti, dlaczego jesteś niemiły i wyzywasz? Nie mażesz mieć pretensji o prawdę Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Litwin jaki spalacz polecasz na koronawirusa? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 3 minuty temu, kanabis napisał: Litwin jaki spalacz polecasz na koronawirusa? Piec kaflowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi