Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowanie w sfd:kekw:

Godzinę temu, number_nine napisał:

a na czym te wpadki polegały? bo na stronach z opiniami nie widzę żali 

Najgłosniejsza afera była z dosypywaniem białka sojowego do wpc albo z nieprawdziwymi danymi na etykietach, np kilkukrotnie wieksza ilosc węgli w odzywkach białkowych niz deklarowana. No i straszenie sądem stronki, która bada suplementy za własne pieniadze i porównuje produkty roznych firm. Nie wspiera się ich i tyle.

• Plusik 1
Opublikowano
19 godzin temu, Shen napisał:

Kupowanie w sfd:kekw:

Najgłosniejsza afera była z dosypywaniem białka sojowego do wpc albo z nieprawdziwymi danymi na etykietach, np kilkukrotnie wieksza ilosc węgli w odzywkach białkowych niz deklarowana. No i straszenie sądem stronki, która bada suplementy za własne pieniadze i porównuje produkty roznych firm. Nie wspiera się ich i tyle.

a możesz dać jakiś link na potwierdzenie tego? bo jedyne co znajduje, to afera w 2019r ze zbyt dużą ilością cukru w wpc. Także teraz to trochę brzmi tak, że afera kiedyś była, coś tam słyszałeś więc nie kupujesz i tyle

Opublikowano
2 godziny temu, number_nine napisał:

a możesz dać jakiś link na potwierdzenie tego? bo jedyne co znajduje, to afera w 2019r ze zbyt dużą ilością cukru w wpc. Także teraz to trochę brzmi tak, że afera kiedyś była, coś tam słyszałeś więc nie kupujesz i tyle

Chyba nie sadzisz, że mam jakieś teczki na kazda firme, interesuje się tym ponad 15 lat, to na biezaco te afery obserwowałem.

Opublikowano

To znalazłem na szybko, bo dosc swieza sprawa. Po tym badaniu chyba wlasnie ich sądami sfd zaczeło straszyc. W skrocie  gówno firma, kfd lepsze, w badaniach wypadało nawet lepiej od drogiego olimpa.

Przechwytywanie.thumb.JPG.14aa3bd4a4502ed72d3b238794b361d8.JPG

Opublikowano

Dla mnie to trochę tak, że jak raz wydymali to i to drugi raz wyjebia. Tym bardziej, że ciężko odrobić stracone zaufanie, a na sam koniec to ich cała ekipa na YT też o kant dupy rozbić.

Opublikowano
Godzinę temu, Sedrak napisał:

Dla mnie to trochę tak, że jak raz wydymali to i to drugi raz wyjebia. Tym bardziej, że ciężko odrobić stracone zaufanie, a na sam koniec to ich cała ekipa na YT też o kant dupy rozbić.

dymali kilkanascie lat temu, dymali 4 lata temu, beda dymac dalej. Jeszcze maja wspolprace ze zjebami jak Majewscy

• This 1
Opublikowano
9 minut temu, Plugawy napisał:

@Crazy Horse Co było w dawnym Mutancie? :)

Nwm, ale skład z oryginalnego zmienili i Mutant stał się zwykłym gainerem. A kilka lat wstecz masę nabijał jak dziki, wręcz niewyobrażalnie. Coś tam było kontrowersji w tej sprawie, poszperaj w necie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.06.2023 o 12:51, number_nine napisał:

Jaki sklep z programem lojalnościowym polecacie? Kupuje regularnie witaminy, kreatyne, suple okazjonalnie i przydałoby sie coś przycebulić co któryś zakup :nosacz:

Polecam olimp club.

Dwa razy w roku u mnie wpada torba bialeczka w prezencie od nich.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 30.06.2023 o 15:21, Sedrak napisał:

Z tym zaufaniem jest różnie co pokazuje sytuacja że na szybko nie znajdziesz ich wpadek z dosypywaniem soi. Także dorosła nowa grupa odbiorców, która nie zna tych afer i nadal u nich kupuje. Ja siedzę na sfd od początku, także sporo tego było. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 30.06.2023 o 12:53, number_nine napisał:

omg czyli tak jak mówiłem, roztrząsana sprawa sprzed 4 lat XD na jakiejś innej stronie widziałem badania z 2021 i chyba 2022 i nie było się do czego przyczepić. A wpc i tak kupuje tylko w wersji pure

Smacznego mordo, punkciki mam nadzieje, że się zgadzają:beka:

Screenshot_20230907_183050_Firefox.thumb.jpg.0632979445eab258253b76d9c5495b11.jpg

https://sklep.sfd.pl/Aktualnosci-i461.html

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, number_nine napisał:

Dzięki mordo. Widziałeś, żebym brał od nich kreatyne?

Przechwytywanie.thumb.JPG.e02b9b5eb2b07d167ae82c7dd2dcdaf4.JPG

1 minutę temu, number_nine napisał:

Każdy mądry jak sie sprawa rypnie XD

Tak, na ostatnich dwóch stronach nikt ci nie odradzał sfd, tylko teraz po fakcie :cebula:

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Przechwytywanie.thumb.JPG.e02b9b5eb2b07d167ae82c7dd2dcdaf4.JPG

Tak, na ostatnich dwóch stronach nikt ci nie odradzał sfd, tylko teraz po fakcie :cebula:

No i gdzie tu debilu widzisz, żebym napisał, że kupuje krete od nich? Daje sobie łape uciąć, że na co dzień wpierdalasz produkty firm, które miały podobne problemy z wycofywaniem towaru, ale pewnie nawet o tym nie wiesz albo masz wysrane na to. I nie mówie tu tylko o suplach. No ale dobrze, WYGRAŁEŚ jestes zajebisty i możesz już spierdalać sie mądrować gdzies indziej XD