kanabis 22 693 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 To jest wlasnie w tym wszystkim najcudowniejsze, mozesz srac pieniedzmi, mozesz chodzic na najdrozsza silownie swiata a i tak mozesz wygladac chujowiej od typka cwiczacego u siebie w piwnicy. To wspaniałe ze nie wszystko sie da kupic Cytuj
Litwin81 1 167 Opublikowano 29 listopada 2024 Opublikowano 29 listopada 2024 Moja pani mnie zaskoczyła ta limitką na święta 😁 3 Cytuj
Litwin81 1 167 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Nie wiem czy ktoś z Gdyni się chwalił, ale otworzyli u nas fajna siłkę. Często wybieram tam trening nóg zamiast w normalnej, bardziej mi wchodzą tam siady i mniej kolano boli. Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Widziałem. Wszyscy mega chwalą, ale sam nie korzystałem Cytuj
Litwin81 1 167 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Warto. Bardzo wysoka ergonomia jak na taki sprzęt i fajnie zaprojektowany tor ruchu. Cytuj
Kaczi 844 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia kolejny pasek w garminie mi poszedl tym razem tam gdzie są dziurki do wpinania się więc zamówiłem takie coś https://www.amazon.co.uk/dp/B0BWDXJ8P7?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 Cytuj
D.B. Cooper 3 072 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem. Cytuj
Kaczi 844 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia w sumie nie pomyślałem o tym.... ale miałem już dwa oryginalne paski garmina i oba poszły w dwóch różnych miejscach i trochę słabo tak wywalać co jakiś czas te 20 funtów na nowy pasek Cytuj
D.B. Cooper 3 072 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia U mnie 3 garminy i nigdy problemów z paskiem. Może popatrz zamienniki na aliexpress. Jakościowo pewnie taniej nie będzie, ale za 20 funtów to pewnie kilka sztuk wpadnie. Cytuj
kanabis 22 693 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Mialem to samo co ty dwa razy, dziurka sie rozerwala (niezle to brzmi ) Wkurwilem sie i kupilem zamiennik. Po zakupie zamowilem dwa kolejne na zapas bo o dziwo okazaly sie lepszej jakosci i wygodniejsze niz garminowskie. https://allegro.pl/oferta/pasek-do-garmin-forerunner-220-230-235-620-630-735-xt-10776122620 W tych 20 funtach pewnie 90% oplaty jest za slowo garmin. Przecież to kawałek gumy Cytuj
krupek 15 507 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Ja mam swojego Garmina 5 lat i jedynie szlufka mi się 2 razy urwała, bo zahaczyłem. Swoją drogą, zmieniłbym go na coś nowszego ze Spotify już wbudowanym, ale jak ostatnio spojrzałem na te wszystkie modele to zgłupiałem, tyle teraz tego mają. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia 15 godzin temu, D.B. Cooper napisał(a): Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem. Mialem taki pasek to jebał potem i musiałem go co chwile prać. Cytuj
Kaczi 844 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia jeśli rzeczywiście będzie to tak upierdliwe to wrócę do gumy, tylko kupie zamiennik Cytuj
gtfan 3 346 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia (edytowane) Del Edytowane 6 stycznia przez gtfan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi