Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

No dokladnie, w kazdym temacie spam jebanego atencjusza xD

Opublikowano
20 minut temu, kanabis napisał(a):

No dokladnie, w kazdym temacie spam jebanego atencjusza xD

Mój spam to twój intelektualny szczyt XD Człowiek czyta twoje porady i nie wierzy ze w XXI wieku można pierdolic takie kocopoły. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał(a):

Gdzie taka fajna skarpa odkryta?

58 km od Gdyni. 4 km od Krokowej-Karwińskie błoto II, wejście nr 14 za kaploczką 😁

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem sobie test czy noga jest już sprawna na 100%.. Dobry dystans i tempo. Spotkałem też typa, który ściąga się psimi zaprzegami. W lato robi 15 km, ale zimą w Skandynawii nawet 200 km dziennie.

Messenger_creation_EA044AE7-3F5E-4DA1-91CC-DA61AB324A94.jpeg

Messenger_creation_5C6418CE-C20C-4778-BB85-9D8E990D3294.jpeg