Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle ze hejcenie po naszych wczesniejszych spinach to troche nadużycie w tym przypadku. No ale zawsze lepsze to niż klepanie sie po dupkach i stykanie hantelkami

Opublikowano

Dziś aż łza zakręciła mi się w oku gdy wracałem z poczty , idę sobie jak nigdy nic (ubiór treningowy bo na szybciocha musiałem ogarnąć wszystko) aż naglę słyszę jak bawiące się dziecko z rodziną z boiska mówi "Mamo patrz jaki duży Pan" . Teraz wiem że warto ćwiczyć , pomyśleć by doyebać jeszcze z 20kg do tej stówki wyciąć się i zrobić kozak formę to ludzie będą chcieli robić sobie zdjęcia i głaskać po barkach.Życie  jest naprawdę ok

• Plusik 1
Opublikowano

I O TO KOORWA CHODZI

a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede  

• Plusik 1
Opublikowano

No właśnie o co chodzi z tą skromnością? Jak wchodzę do Tesco chce żeby każdy wiedział że wchodzi zarobiony samiec alfa , nie kupuje jakiejś śmierdzącej wody value za 59 gr a napjerdalam cały koszyk żywca smakowego , jak reszta podciera pupe jakimś papierem regina z promocji to ja biorę jakiś najdroższy rumiankowy z najwyższej półki by mi dupa pachniała. Ludzie skromność jest średnio ok

Opublikowano

I O TO KOORWA CHODZI

a nie wieczne ściemnianie i udawanie mega skromnego kolesia, co robi to dla siebie, a nie dla czegokolwiek/kogokolwiek innego. niech patrzą i sie dziwują, żałosne robaki. yebać biede

Wiadomo, wszystko sie robi dla dup.
Opublikowano

Tak jak piszesz. Takie cos szczegolnie fajnie działa na takie 9/10 co to myslą ze moga miec kazdego a tutaj zonk :D Im bardziej takim pokazujesz ze cie nie interesują tym bardziej za toba łażą. Szkoda ze jestem zajęty, ruchałbym jak mistrz boksu :(

Opublikowano

Albo idziesz w Lidelku, siata pelna za(pipi)istosci. Laseczka gapi sie jak ciele z mokra bzdziocha a obok jej szac i to jej zazenowane spojrzenie. "(pipi) czemu nie jestem z nim tylko z tym chuderlawym penisem"

I nie odwracac kota ogonem w tej kwestii. Szmule lubia popatrzec na Adonisow.

Opublikowano

xD bessskitu. Najlepsze jest jak ich facetom z brzuchami albo rączkami z bicepsem 30cm gul chodzi bo widza ze sie laska na nas gapi :D Ale co on zrobi? POBIJE MNIE TYMI ŁAPKAMI JAK U KUKIEŁKI? 

he he he

Ta ich bezsilnośc :/