Opublikowano 14 września 20159 l Tak,periodyzacja Ale ją się stosuje krótko okresowo.Ja miałem kiedyś typa"pan biceps" ,zawsze było"co dziś robisz?-biceps i plecy,biceps i klata"
Opublikowano 15 września 20159 l (pipi) mam na silce kolesia co od miesiaca dzien w dzien robi klate, a po zrobieniu klaty zabiera sie za cos innego. To jakis system cwiczen ktorego nie znam? Pewnie jego idolem jest Rich Piana. "There's no such thing as overtraining. Only undereating." :pablokoelo:
Opublikowano 15 września 20159 l Czy na każdej siłowni jest zawsze taki jeden typ co musi jęczeć przy każdym powtórzeniu? Wku.rwia mnie to. Wszyscy cicho, a ten drze pi.zde
Opublikowano 15 września 20159 l Czy na każdej siłowni jest zawsze taki jeden typ co musi jęczeć przy każdym powtórzeniu? Wku.rwia mnie to. Wszyscy cicho, a ten drze pi.zde Lepszy taki niż łazi bez koszulki i zostawia pot na każdym sprzęcie,lub nie sprząta po sobie obciążenia.
Opublikowano 15 września 20159 l Jak chodziłem kiedyś na taką osiedlową mordownię to był taki mały pakerek, łysy, 160 cm wzrostu, w barkach prawie tyle samo. Jak wyciskał na klatkę trochę więcej niż zwykle to zachowywał się jakby miał Touretta i stękając coś gadał, zazwyczaj coś takiego: "aaa kur.wa umcyk umcyk aaaa kur.wa je.bać". Zawsze musiałem zmieniać pomieszczenie jak wchodził, bo nie mogłem z beki.
Opublikowano 16 września 20159 l notoryczne piłowanie ryja ? w lesie jak najbardziej, na siłowni niekoniecznie. czasem zdarzy się warknąć, ale bez przesady.
Opublikowano 17 września 20159 l kobik kiedy zdjęcia bo jak ćwiczysz tyle ile piszesz to zaraz w kadr sie nie będziesz mieścił .
Opublikowano 17 września 20159 l Wczoraj jak mamie bajcepsa pokazałem to się skrzywiła i powiedziała, że takie duże mięśnie nieładnie wyglądają. Jak żyć panowie?
Opublikowano 17 września 20159 l Jak matka mówi, że za duże mięśnie to wszystko idzie zgodnie z planem.
Opublikowano 17 września 20159 l Wczoraj jak mamie bajcepsa pokazałem to się skrzywiła i powiedziała, że takie duże mięśnie nieładnie wyglądają. Jak żyć panowie? A to one mają się mamie podoba czy sikoreczkom ? A może też by wariant ze zbyt zalany i mama to zauważyła
Opublikowano 18 września 20159 l Nie. Dziwny stan. Zaś zdarzało się na kacu i było lepiej niż dobrze.
Opublikowano 18 września 20159 l Mi sie za(pipi)iscie biega po chlaniu. Zawsze najlepsze czasy krecilem.
Opublikowano 18 września 20159 l Macie tak że po piwku wam się lepiej ćwiczy?Mam to samo aczkolwiek mega żadko pije przed treningiem , za to wyprawy do lasu po drzewo bez browara niewyobrazam sobie [emoji3]
Opublikowano 18 września 20159 l Mi sie za(pipi)iscie biega po chlaniu. Zawsze najlepsze czasy krecilem. W sensie, że biega do Żabki po kolejne bronksy?