Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo doyebałeś ale bez przesady. U mnie nastąpił nagły skok z ~45 do ~80 kg , łapę i plecy całe czerwone od rozstępów ale po paru latach już tego nie widać. Kurde chciałbym tak rosnąć aby nie przejmować się już wymiarami a rozstępami :((

Opublikowano (edytowane)

Karmowski poleca oliwę z oliwek, olej z pestek winogron,olej lniany i gleboki piling

ja plecam wyciąg z hu,ya rodzyny z du.py i głęboki fisting

Jak ktoś z forumowiczów wypróbuje niech koniecznie da znać czy poskutkowało. To ważne.

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Natknąłem się dziś na trailer filmu Dirty Grandpa z De Niro i Zackiem Efronem. Znalazłem jakąś aktualną fotę - przybydlił gość nieźle.

Jak oceniacie taką sylwetkę? Gej / plaża / byk / za(pipi)iste / jednostrzałowiec? Dla mnie spoko - proporcje, dość ubity chłop. A kiedyś taka piczka z seriali disneyowskich:

http://media4.popsugar-assets.com/files/2015/06/09/830/n/1922398/116a3f133d51f289_FFN_Efron_DeNiroShirtless_MISB_043015_51726753ISF8Mu.xxxlarge_2x/i/Zac-Efron.jpg

Opublikowano

Plusuje. 

Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie)

Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko.

Opublikowano

Plusuje. 

Ale nie serio. Siłowo idzie dobrze. Nawet podciąganie na drążku ruszyło, coś czego w ogóle nie robiłem w zasadzie. w 5 seriach robię 6 powtórzeń ze swoim 90kg. (salwa śmiechu - dajecie)

Dla mnie to duży progres i cisnę dalej bo polubiłem to ćwiczonko.

Ja robie 16x12x10x8 przy 85kg. I nie uwazam zeby to był szał. Takze keep going!

Opublikowano (edytowane)

Zawsze na początek pleców robie drążek. Bo to moje najchu.jowsze cwiczenie nienawidze go i chce miec z głowy 

W sumie myslałem ze to dosyc lipny wynik, bo ktos tam gadał ze sie po 30 razy podciąga czy jakos tak

Edytowane przez kanabis