Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zamawiał ktoś orzechy z badapak.pl? Maja dobre ceny i chce wziac ze znajomymi wieksza ilosc i przesylke podzielic. Jakość spoko?

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Najtaniek nerkowca dostalem w tesco 500g za 24zl, na badapak 19,5zl. Jak wiesz gdzie za tyle dostane to daj znac. Codziennie 50g orzechow zjadam to ze 3 kg chce zamowic, troche zaoszczedze

Opublikowano

Orzechów nie zamawiałem ale regularnie u nich zamawiałem czy to jaglaną czy ciezko dostepną w sklepach gryczana niepaloną i zadnych zastrzezen. 

• Plusik 1
Opublikowano

Najtaniek nerkowca dostalem w tesco 500g za 24zl, na badapak 19,5zl. Jak wiesz gdzie za tyle dostane to daj znac. Codziennie 50g orzechow zjadam to ze 3 kg chce zamowic, troche zaoszczedze

a dostawa?

Opublikowano

Prz wiekszej ilosci i tak sie opyla nie zdzieraja za wysyłke. Obliczałem to kiedys czy sie opyla i zalezy co sie bierze. Np płatkow owsianych sie nie oplacało ale np jaglanke juz mocno.

Opublikowano

Wchodzi typ na silke i ani me ani huy. Zeby to przynajmniej jakis koks doyebany a to pajac nie wychowany. Poomijal wszystkich i napyerdala te swoje 2kg. Wchodzi typ jak ze sceny Arnold Classic i pelna kulturka, witanko i ogolnie od razu klimat.

Co te ludzie z obory tojanie.

Opublikowano

W sensie, że z każdym się wita i podaje rękę? To jest chu.jowe, akurat. Wystarczy wejść i powiedzieć cześć, bo takie olewanie i wchodzenie jak do stodoły to też jest miernota.

Opublikowano

zamawiałem z badapak.pl 2x orzechy włoskie, zawsze dobre były, więc polecam.

Opublikowano

Też nie wiem, dzielę się po prostu swoimi odczuciami. Jak mijałem potem tych typów na osiedlu to nawet mnie nie poznawali, więc nie kumam takiej idei.

Oni tylko tak udają , tak naprawdę rozpoznają cię , mowię szczerze .
Opublikowano (edytowane)

Nie no, po prostu taka dyskusja nie ma sensu, jeśli Ty wszystko sprowadzasz do tego, czy ktoś jest mały, czy nie. Wtedy ważyłem 115 kg, przy takim samym wzroście, co teraz. Po chorobie dużo straciłem na wadze. Teraz waże 93-94 kg i ćwiczę tylko w domu, w sumie czuję się dużo lepiej z taką wagą.

Edytowane przez krupek