Shen 9 623 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Takie nieobcisle tez maja, mam krotkie under armora, spoko sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Co przemawia za obcislymi gaciami na silce u facetow oprocz tego ze jajka sie grzeją? Możesz mieć cold gear i nic się nie grzeje,ja sobie nie wyobrażam siadów bez leginsów,są wygodne i nic nie przeszkadza.Minusem jest ze trzeba do nich dobrze wyglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Dlatego wypowiadaja sie Ci co maja bocianie nogi. Mam jajkonosze ale wygodniej mi w zwyklych spodenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) A kuciapki wypinajace swoje dupy w leginsach to tez gejowe? Ale chyba widzisz jeszcze roznice pomiedzy dziewczyna w leginsach a chłopem w leginsach? Czy to juz bez znaczenia? Dupa to dupa? Kuciapka w spodniczce mini tez jest spoko, Litwin w spódniczce mini mimo ze tak swietnie wyglada i ma porobione nogi nie jest spoko. Widzicie delikatna roznice czy dalej trzeba tłumaczyc jak jełopom? Obcisłe leginsy sa jedynie usprawiedliwione u biegaczy jak jest zimno albo jak chca pobiec setke ponizej 10 sekund a nie kur.wa na siłowni. Na siłowni to pedalstwo. Litwin peir.doli o tym ze jak sie wyglada, chłopie ostatnio w biedrze był 3 razy tak porobiony typ jak ty i był w leginsach. Wyglądał jak je.bany poje.b w dodatku homoś. Niedługo zaczniesz w lato w bikini wybiegac jak kur.wa borat "No bo jestem taki szczupły, mam piekne uda, pupke i moge" A idz pan w chu.j w dupach sie poprzewracało od tej tolerancji. Jak cos jest dla bab to jest dla bab , zaczyna sie stopniowo, leginsy bez potrzeby, potem tak zwana "męska" torba na ramionku , powoli zaczynamy chodzic w meskich stringach , malujemy jeden paznokiec u nogi zeby zobaczyc czy fajne, podobalo sie, no to podkreslimy oczy a konczymy z hivem zgwałceni w du.pe. Mówie jak jest. Nie zebym to przerabiał, w telewizji widzialem. Jak ktos uwaza ze w zwykłych luznych spodenkach przysiady sie robi niewygodnie to chyba ma cos z bania albo jest kryptogejem i szuka usprawiedliwien. Edytowane 11 grudnia 2015 przez kanabis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Powiem wam w tajemnicy, żeby przedszkolu, zimą, Mama zakładała mi takie obcislaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 W przedszkolu sie nie liczy. Ja mialem takie kolorowe. Wtedy jeszcze szukamy i eksperymentujemy ze swoją płciowoscią. Ale nie dorosły dojrzały chłop w leginsach. Na litosc boską Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Za bardzo to ubarwiles Kaz. Mnie to ryra czy typ jest w leginsach czy nie. Nie patrze na ich dupy. Ja pyerdole co za glupota. Ide tam robic swoje i spadam. Reszta ludzi jest i huy. Cala filozofia. Jak cos jest dla bab. A te targaja wiecej niz te kulturysty ze spartakusa hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Jak widać świat dzieli się na tych co mniej wnikają i bardziej, na tych co mniej myślą i więcej. Ja oczywiście zaliczam się do tych, co zastanawiają się mniej - zgrzewa mnie, czy koło mnie przechodzi gość w leginsach. Sam nie używam, bo to dla mnie, jak Kanabisa pedalskie i nawet jak ziomeczek ma ładne, wyrobione nogi (tak, potrafię powiedzieć o facecie, że ładnie wygląda / jest wysportowany) to jednak trochę nie ten teges. Facet w obcisłych ciuszkach kojarzy mi się z panienką i jakimś wymuskaniem. Inny stereotyp mężczyzny w mojej głowie jest zwyczajnie, drwale z brodami są ok ale nie wychudzone pedałki z gęstą brodą co udają pakerów bo to żenada. Nie wiem czemu tyle tu biadolenia o gościach, co chodzą na pakernię i mają duże torby do połowy puste - ich hajs, ich zajawka. Za moje pieniądze sobie tych toreb / leginsów nie kupują, mam to gdzieś. Ale, że tutaj wielu userów nie ma innych problemów i dorabia notorycznie piździe oczy już przywykłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 No troche to slabe. Typ jest porobiony ale z zazdrosci pojade go na forumku od gejasow bo ma leginsy. Ot cala prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Kobi ci tez wyciskaja wiecej niz ja i ty Czyli nie powinienem mowic ze dla mnie to pedzie? Założe sie ze robia siady w leginsach. Na stówe. No troche to slabe. Typ jest porobiony ale z zazdrosci pojade go na forumku od gejasow bo ma leginsy. Ot cala prawda. Powiem ci w tajemnicy, że widziałem na siłce kiedys kilku gosci niezle porobionych, i szok, nie cwiczyli w leginsach. Wiec to co piszesz raczej nie ma sensu. Tym przytulaskom wyzej lepiej porobionym ode mnie tez pewnie zazdroszecze muskulatury i dlatego sie z nich nasmiewam. edit: No dobra temu peirwszemu zazdroszcze ale nie znaczy ze nie jest dla mnie pedałem. Edytowane 11 grudnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 No troche to slabe. Typ jest porobiony ale z zazdrosci pojade go na forumku od gejasow bo ma leginsy. Ot cala prawda. Hm, ja to raczej widzę tak - O, gość w leginsach. E no, zajebiście ma nogi ziomuś porobione. Sam gdybym takie miał w życiu bym leginsów nie założył bo to pedalskie. @Kanabis - nie przy śniadaniu na Boga takie foty. ;| No i widzę, że ciebie kręci tak ogromna muskulatura, dla mnie to duża przesada, nie do tego dążę ale to kwestia gustu więc kumam cię. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Ej ej ej NIC mnie kur.wa nie kręci w tym zdjeciu, zrozumiano wujaszek NIC. Nie uzywaj słowa kręci odnosnie tego zdjecia m'kej? A tak serio , nie chodzi o muskulature tylko sytuacje, to tak jak koles jezdzący audi 80, ludzie sie z niego smieja ale on wmawia sobie ze oni tak naprawde mu zazdroszcza. No ale dobra niewazne, posmialismy sie z pedzió i starczy. Niech kazdy cwiczy w czym chce, ale niech nie mowi ze cos co jest gejowskie i dla kobiet takie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 dobra nie chce mi się o tym pyerdolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) eh wpieprzyłes mi sie jak ninja i teraz juz moj post nie bedzie zabawny do kasacji Edytowane 11 grudnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Ej ej ej NIC mnie kur.wa nie kręci w tym zdjeciu, zrozumiano wujaszek NIC. Nie uzywaj słowa kręci odnosnie tego zdjecia m'kej? Kręci. Kręci, KRĘCI. K R Ę C I :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 JJ,kabi i shen mają problem z leginsami,ich problem,ja się nie wstydzę w nich chodzić.Pedalskie to jest noszenie obcisłych rurek jak się nie ma na czym.Kabi już któryś raz wyskakuje z tym typem z biedry,ewidentnie nie może tego przeżyć.Też mi się kilka razy zdarzyło podskoczyć w pracy do biedry po szamę w leginsach,ciężko żebym się przebierał bo mogę urazić zalanego dzika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Po ch.uj w ogole sie tym przejmowac, kto w czym chodzi? W polactwie beka bo insanegate (wiadomo o co chodzi) i do dzis grypsy o spodenkach lataja, a tutaj prosze, juz inna gadka. U mnie tylko jeden koles biega tak ubrany. Wlasciwie nawet nie same leginsy co komplet do triatlonu (bo startuje) jak ponizej i wg mnie wyglada to dobrze. Pomijam ze typ wyglada jeszcze lepiej niz kolezka ponizej, ale ja tam nie widze nic zlego w takim czyms. Dowalanie sie do tego to jest ch.ujowe imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Specjalnie dla ekipy anty,wrzucę dziś filmik jak siadam 180 kg w nowych leginsach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Ja problemu nie mam Liti. Po prostu sam tego nie założę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Po prostu, jaki Kabi zrobi pierwszy w swoim życiu porządny trening biegowy w niskiej temperaturze to doceni legginsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 U mnie na siłce prawie co drugi nosi leginsy i nikt się tym nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Po ch.uj w ogole sie tym przejmowac, kto w czym chodzi? W polactwie beka bo insanegate (wiadomo o co chodzi) i do dzis grypsy o spodenkach lataja, a tutaj prosze, juz inna gadka. So true lol so true... Edytowane 11 grudnia 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Po prostu, jaki Kabi zrobi pierwszy w swoim życiu porządny trening biegowy w niskiej temperaturze to doceni legginsy. Ej ale ja pisalem ze biegacze sa usprawiedliwieni. Lol koles w stroju do triatlonu chodzi na silownie. A niech chodzi. Mi to lata ze glupio wyglada. Mozecie chodzic nawet i w butach do rzucania mlotem, jak ten typek z czasu surferow. No musi smiesznie taki krasnal wyglada liti jak wchodzi do biedronki w leginsach. Maly ksiaze w rajtuzach po banany po treningu. Chyba bym padl ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 A no to luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Do biegów ok,ale na siłkę nie Może i krasnal,ale się dociął i od 2 lat nie szuka wymówek Pamiętam jak kiedyś ludzie się śmiali z tych co biegają po ulicy,widzę że nastał kolejny etap. Trzymaj kabi,nowe leginsy Trec-a Navy(koszulka true navy ) https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/987256941316424/ Edytowane 11 grudnia 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi