Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O kufa,kabi trenuj bo zobacz jak niewiele mi zabrakło do 180 ;) lol

https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/980619468646838/

Ja w przeciwieństwie do ciebie dotrzymuję słowa ;) I żeby nie było wiem że późniejsze siady na 140 były płytkie,ale to wina zniszczenia po próbie na 180.

Edytowane przez Litwin81
  • Plusik 3
Opublikowano

No było pół przysiadu wiec nie przesadzaj. No i specjalnie musiałes to nagrac jak jestes tyłem co? :/

Nie no ale szacun i za tyle. IMO 180 to i tak konkretny ciezar, moim zdaniem zbyt długo czekałes ze sztanga na plecach, moze wtedy by wyszedł cały siad. Przy takim ciężarze samo stanie juz męczy w  chu.j nogi , a ty długo zwlekałes.

Gość yaczes
Opublikowano

tak teraz wygladaja przysiady? Takie pol przysiady, pol martwe ciagi jakby. Cos ze sklonow tez.

Nie nadaza czlowiek za nowinkami.

No i zakres ruchu widze teraz 30% gdzies.

Opublikowano (edytowane)

Kur.wa tydzien plusikowania jak ktos znajdzie mi ten filmik, był taki program chyba na polsat play, ogladałem go przypadkiem ale to akurat byla nieziemska beka i sie usmiałem. Była taka ładna dupeczka i typek ktorzy cwiczyli rozne rozciagania na dworzu. W sensie ze kolesiówa byla w topie i ledzajnsach i typek był w ledzajnsach ale mial bluzke z kapturem rózową. I ta dupeczka pytala roznych przechodniow , facetów "Ja ci sie podoba ten tylek?" A typy oł men shes hot i takie tam xD A potem ten koles co sie wyginał odwracal sie i zdejmował kaptur xDDDD Miny tych gosci bezcenne. Szukalem tego na youtube ale nie moglem znalesc cholera :/

Jeden czarnuch to jak sie ten typ odwrócił uciekł

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Gurwa, ja tak raz miałem w autobusie, siedziało coś w długich włosach i rurkach, nogi mega zgrabne, byłem pewien, że to typiara. To coś wstaje, a to był typ, jakiś emo gimbus obesrany. Jak mnie się wtedy wszystko cofnęło we mnie to nie mam pytań. Już chyba mniejszą odrazę bym do siebie poczuł jakby to 5-letnia dziewczynka była.

Opublikowano

jakbym wrzucał filmiki to nagrywałbym też talerze, żeby rozwiać wątpliwości, to wszystko

półprzysiad na maks rozstawie nóg, ale ok. przy twoim wzroście łatwiej jest zejść do końca i wstać, powinieneś robić maksy ATG i byłbyś kozak 

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego chodzenie samemu nie miałoby mieć sensu. Nie rozumiem też, dlaczego chodzenie z dziewczyną to słaby pomysł, ona robi swoje, Ty robisz swoje. Tylko z obczajaniem dup w legginsach musisz uważać.

Opublikowano

Kiedyś cwiczylem z miesiąc z ciezarami u kumpla w piwnicy i drugą osoba przydawala się do asekuracji. Ale jak ogarne jaki ciężar jest dla mnie odpowiedni to w sumie nie powinno być problemu z ćwiczeniem samemu