Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie znam się, ale poprzednio chyba było lepiej tu jakoś strasznie płasko. W zestawieniu z innymi ze zdjęcia chyba najsłabiej, ale to tylko moja opinia nie wiem jak sędziowie na to patrzą. Bez dopingu nie da rady na dobre miejsca. Szacun za kolejny występ. -5kg z tego co teraz? Już tu na twarzy wyglądasz jak śmierć :P

Opublikowano

Na debiutach było wyraźniej bo tam 69 kg a tu 75,wiem że zwaliłem brazer i ładowanie,po 12 tyg diety za duzo węgli zjadlem.Od jutra 2 razy dziennie cardio,na czczo i przed snem,ucinam kaloryke z tłuszczy,będą tylko na śniadanie-125 gram tatara wołowego i 1 jajko,reszta to warzywa i mięso.

Gość yaczes
Opublikowano

wez wklej jakies zdjecia ktore nie wymagaja logowania na fejsiku

Gość yaczes
Opublikowano

ej, tego dziadka to kojarze z kulturystyki i fitness sprzed lat :D

Jak dla mnie to spory progres w stosunku do poprzedniego roku.

Opublikowano

Na czczo 30 min biegu w trybie aero,zaraz siłówka i potem 30 min orbitreka.Dzienne spożycie makro:białko:199,62 gr,ww:32,78 gr,tłuszcze:42,49 gr.wychodzi bardzo mała kaloryka ok.1400 kcal,wydatki na poziomie 800 kcal,jak nie dam rady tego utrzymac to na dobranoc poleci albo oh yeah albo masło orzechowe.Muszę zjechać te 5kg,nawet jakby miało zejść też z mięsa trochę,w koncu to ostatni start za 4 tyg i już 16 tydzień na redukcji.Z supli oprócz pro zdrowotnych leci 40 gram bcaa i 40 gram białka(po cardio).