Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15698096_870352749773352_305199226628266

Czy można tak wyglądać po dziesięciu latach treningu bez sterydów? Zapraszam do dyskusji.

Przeczytałem"jak można tak wyglądać" i chciałem napisać że właśnie słabo wygląda.Polecam sobie przypomnieć jego zdjęcia z Sopotu,by zdać sobie sprawę na jakich spadkach jest.Nie chodzi o siłę,ale o mięśnie i proporcje.

Opublikowano

Bardzo długo nie trenował,ale teraz solidnie przepracował masę i nie widać tych proporcji.Skąd miał takie kontuzje stawów w tak młodym wieku?Pewnie od winka,jak większość moich znajomych.

Opublikowano (edytowane)

No jesli chwalisz sie wyciskaniem 40kg na 6 razy na biceps to lepiej faktycznie cos zjedz :)

Spokojnie. Przyjdzie pora ze sie obsrasz w te pyzy.

Robur z wk robi 70kg na bic wiec stawiam ze Ty kolo setki.

Pisze jak jest. Nie jest to forma dowartosciowania, zwlaszcza na forumku dla gierek i onanistow.

Edytowane przez U Heisenberg U
Opublikowano

Owca musiał zaczynać z za(pipi)istego poziomu i zatrzymał się gdzieś po drodze. Jak po paru miesiącach wyciskał 100kg? Mi to zajeło prawie dwa lata , a teraz wyciska jedynie 140 max? 

pod 170 się ostatnio kładł, ale nie poszło. 

Opublikowano

No ja przy wadze 83 kg ciskałem 150 na płaskiej i to było stopniowe a nie z dnia na dzień. Mówie owca zaczynał z zayebistego pułapu i te jego 100kg wagi nie robi wrażenia jak zaczynał od ponad 70. Każdy w te 2 lata zrobi 30kg jak nigdy nie ćwiczył. Ale najbardziej dziwił mnie fakt że na zawodach gdzie ludzie bili towar wygrał. Nie jestem wstanie uwierzyć że natural zniszczył reszte dzięki determinacji. I tak jak pisze Litwin , saker spec od techniki a sypie sie jak z drewna.

Opublikowano

Ja bym jeszcze skumał jeden staw,ale nie trylogia łokieć,bark i kolano.Ale tez widzę po kumplach,którzy w młodym wieku zaczęli nie od teścia tylko od wina(bo się bali igieł)że teraz siadają im jelita,jakieś nie tolerancje i problemy ze stawami.Wydaje mi się że winko w wieku dorastania może mieć jakiś wpływ na produkcję mazi stawowej,do tego stopnia że później to już ciągle kuleje.

Opublikowano

No jesli chwalisz sie wyciskaniem 40kg na 6 razy na biceps to lepiej faktycznie cos zjedz :)

Spokojnie. Przyjdzie pora ze sie obsrasz w te pyzy.

Robur z wk robi 70kg na bic wiec stawiam ze Ty kolo setki.

Pisze jak jest. Nie jest to forma dowartosciowania, zwlaszcza na forumku dla gierek i onanistow.

Jeżeli chodzi wam o sztange i robur sztangą macha 70kg na serie biceps to szacun , ja powyżej 55kg nigdy nie podchodziłem bo przy 55 już ta technika i ilość powtórzeń nie była taka jaką bym chciał. Ale jak hantle to w sumie żaden wyczyn , młotki na te 15 powtórzeń robie 30kg na ręke.

Opublikowano

Mam na mysli wlasnie caly czas sztange.

I wiadomo ze Owca jak i reszta jest na bombce. Tu mozna zamknac temat bo szkoda ryja strzepic.

Tzn. Na chwile obecna to Saker nie wyglada ale jak teraz bedzie redukowal to bankowo cos zarzuci.

U mnie jest paru chlopakow co startuja i wiem co mowia i jak wygladaja typy na "czyms" i bez. Tylko kogo to yebie?

WK musi ciagnac temat naturali bo gimbaza sie powiesi.