Opublikowano 10 stycznia 20178 l nie wyobrażam sobie nie jeść owoców, jakoś witaminy trzeba dostarczać nie można wszystkiego w tabletkach i prochu. Szczególnie teraz w okresie zimowym. Wczoraj zjadłem 4 pomarańcze, pół grejpfruta i 2 kiwi, a zaraz zrobię sobie taki koktajl tylko mniej pomarańczy
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Chooj z tymi witaminami,najważniejsze są barwniki w owocach-antocyjany,kartenoidy.Największy pro zdrowotny aspekt wywierają.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l FBW, 36 hantlami na skośnej w pięciu powtórzeniach bez żadnej asysty, zatem w czwartek próbuję 110 na płaskiej, a w niedzielę 38 hantlami na skosie. Muszę chyba zacząć liczyć kalorie i je zwiększać, bo w(pipi)ia mnie, że waga mi nic nie rusza, ciągle to 95kg.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Ładnie , ja tam boję się wykonywać wyciskania sztangą bez asekuracji , nawet czasem hantlami mam obawy bo dość duży problem sprawia mi równowaga.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l FBW, 36 hantlami na skośnej w pięciu powtórzeniach bez żadnej asysty, zatem w czwartek próbuję 110 na płaskiej, a w niedzielę 38 hantlami na skosie. Muszę chyba zacząć liczyć kalorie i je zwiększać, bo w(pipi)ia mnie, że waga mi nic nie rusza, ciągle to 95kg. Przy jakim wzroscie? No juz naturalnie wbijanie kcal czystych jest dosyc trudne.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Ja też mam 2 metry i ważę 95, choć podejrzewam po Twoich ciężarach, że masz więcej mięsa a mniej tłuszczu ode mnie.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Wrzucałem zdjęcia, nie mam totalnie genu do klatki, więc przód wygląda u mnie bardzo słabo. Boki klatki zarysowane, ale na środku mam taką przerwę, no nic, dobrze, że plecy mam takie, jakie mam. Jakbyś mnie zobaczył od tyłu w ciemnej uliczce, to byś się bał, ale jak byś z przodu zobaczył, to luz, zaje.bałbyś mi.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Ja nie mam genu do niczego, może do szybkiego biegania, także wiesz.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l chyba sie zapisze na pole dance, nowe zajecia na mojej silce z ta laska
Opublikowano 11 stycznia 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=7ctPa2FBIfw&feature=youtu.be W momencie przed siłownią Da Costa mówi i butach do siłowni i pokazuje swoje, więc warto obczaić. Kobik i ktoś tam jeszcze ostatnio szukał laczków.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Odnośnie owłosienia, to w sumie nie posiadam. Ogólnie wolę w tą stronę, ale wyglądam jak trzynastonaltka na nogach. Jeszcze blondyn, więc ta namiastka włosów którą mam jest jasna, więc w zasadzie jakbym nie miał. Natomiast oczywiście zakola yebane mam straszne. To chyba po tatusiu. Przynajmniej zakola, bo takto ojciec zarost i owłosienie ma normalne, a nawet za duże.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Pamietaj ze jednak wlochata klate mozna ogolic wiec ma sie wybor. A ty jak jednak zachcesz byc niedzwiadkiem to zostaje przeszczep z jaj Chyba ze tam tez blond fuj
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Okresowo jakie badania robicie? Niedługo sie wybieram na pobranie krwi i się tak zastanawiam.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ja w przyszłym tygodniu robię tsh, ft4, prolaktynę, przeciwciała i cholesterol. Mam problemy z tarczycą, więc to mój zestaw, choć prolaktyna pierwszy raz.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Prywatnie, o tej porze roku to się nie dopcham to lekarza. Poza tym, lekarze za bardzo nie kumają tego, dla nich tsh za niskie, albo wysokie, żryj euthyrox i tyle.