Opublikowano 16 stycznia 20178 l No wiadoma sprawa, że lepiej robic z siebie lekkiego debila na siłowni, niż krasc, cpac i kupowac remastery na ps4. Ile cie wychodzi ten be active? U siebie na siłce płace 49zł za miesięczny karnet do godziny 16.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Zwykle stówa za open, teraz była promocja to 2 miechy za 150. Mam też dostęp do 2 basenów w Gdańsku i innych siłowni, ale Calypso na Przymorzu mam najbliżej. Choć teraz jest remont i jeden prysznic czynny, nie wiem, czy gdzie indziej nie skoczyć. Biorę open, bo nie zawsze uda mi się być do 16.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l niestety u nas młodzi też wyglądają coraz gorzej,siedzę długo w sklepie to nie raz aż żal.Ratuje nas to że jesteśmy Słowianami a tutaj zawsze kult ciała i siły był w modzie ;) Ogólnie jak ja miałem te naście lat to zawsze był jakiś grubas w klasie,ale tylko jeden a teraz na odwrót,jeden czy dwóch zadbanych na klasę.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Kiedyś ten jeden grubas na klasę przeważnie miał zarobionych rodziców. Przynajmniej u mnie tak było. Cukierki chipsy czy kola to nie była codzienność u dzieciaka nie dlatego że rodzice dbali o zdrowie tylko że kasy na to nie stykało. Tak to widzę.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l dzis dzieciaki maja mniej ruchu i tyle. Jadlem po 10 paczek chipsow dziennie jak zbieralem kapsle z gwiezdnych wojen i bylem chudy jak szczapa. No ale caly dzien podworko, boisko szkolne, plus karate i sks. Dopiero w liceum jak olalem sport to zaczalem tyc.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Dziś na boiskach to same stare chłopy grają. Ja w lato szedłem na strretball o 16 to wracałem o 21.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Dokładnie,zero ruchu.Sam jadłem biały chleb z masłem i cukrem,by szybko energii dostarczyć.Ale jak na boisku się było od 10 do 21 to ciężko by coś się odłożyło.Do tego nie było zwolnień z WF,a teraz?
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ale mnie dziś odcięło xd Robiłem ostatnią serię obwodu, wszedł przysiad, barki, zacząłem robić pompki z podciąganiem nóg, nagle poczułem jak całe ciało flaczeje i ocknąłem się po chwili z ryjem na glebie i zobaczyłem jak koleś od mnie idzie. Podejrzewam, że to przez 4h snu i wkur.wienie po egzaminie, chciałem odreagować i za duże tempo narzuciłem. Podejrzewam też, że przy siadzie nie kontrolowałem oddechu, bo przede mną typiara zaczęła też siady ćwiczyć... ... O ZBAWCZA HOSTIO JAKIE ONA MIAŁA POŚLADY. Potem siadłem, łyk wody, poszedłem jeszcze dojechać brzuch, 15 minut cardio na bieżni i gitara.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja tam popijam carbo na treningu , plus taki że nie czuje tego "zejścia" co zawsze po tak 3/4 treningu a cały czas jest energia . Co do typów tank top-ach to jeszcze mniejsza z tym , mnie tam się podoba zawsze rozpoczęcie sezonu i wjazd małolatów w koszulkach ZYZZ i czapkach z daszkiem . Ja tam bardziej nie lubie tych pseudo kulturystów , małolaci wezmą towar trochę urosną i cały trening kolega go nagrywa no bo na fanpage trzeba dać co nie? Ludzie na facebooku nie wytrzymają jak nie pokaże im jak ćwiczę barki przecie!
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Lepsza osiedlowa mordownia z dresami czy inna silka przy jakimś klubie sportowym pamietajaca jeszcze złote czasy kulturystyki?
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Tam gdzie masz bliżej. Nawet lepiej na mordownię, znajomości wyrobisz i będziesz nie do ruszenia.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Taka anegdotka , pamiętam jak typ spierdział się obok innego co na wyciągu ćwiczył i poszedł . Typ skończył serie i chciał go na(pipi)ać bo nie pierdzi się podczas gdy ktoś ćwiczy. KULTURA MUSI BYĆ.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja kiedyś wyleciałem z treningu koszykówki na kadrze za jajecznego bąka. Przez godzinę napieprzałem krokodylki na korytarzu.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Te wasze bąki to tam chu.j. Mam nietolerancje laktozy i raz jak wziąłem w szkole łyka odżywki białkowej od kumpla, bo sie zapomniałem, to tak je.bało na korytarzu że dosłownie wszyscy spie.rdolili na inne piętro. Przychodzi nauczycielka i sie pyta czemu nikogo nie ma, nic jej nie odpowiadam, po 3 sekundach poczuła i tylko powiedziała z konsternacją "aha" i poszła.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja w gimbazie miałem taki łącznik między budynkami, zawsze było ciasno na przerwie. Nie raz zdarzyło mi się wzbogacić powietrze w tym największym tłumie.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ty nie masz jakiś zaburzeń jelitowych czy coś? xd U mnie takie ekscesy tylko jak sie z laktozą zapomnę, ewentualnie po sporej ilości fasoli, ale to akurat normalne.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l U mnie w sumie mało kiedy nie ma śmierdzących bąków. Prosta sprawa, albo nie ma, albo są takie, że powietrze gnije.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l No generalnie śmichy chichy, ale coś tam nie gra. Litwin pewnie będzie wiedział jakie grzybki tybetańskie przypisac na takie dolegliwosci :p
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ogólnie mega bąki magą świadczyć o jajówie na dużej ilości pokarmów siarkowych(cebula,czosnek),lub owoców,lub rozpanoszonej candidzie.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Zrobiłem sobie badanie składu ciała na tanicie (taka maszyna na siłowniach, co nie), wieczorem, po żarciu, po 15 minutach cardio i chwilę coś tam porobiłem jakieś ćwiczonka na klatę. Jednocześnie przypomniało mi się, że mam zdjęcie z tanity, którą robiłem w marcu 2015r., również wieczorem, w trakcie ćwiczenia, na co prawda starszym modelu, no ale zawsze jest to jakieś źródło. bylo 96.6kg jest 94,6kg bylo 16.1% jest 9.6% bf masa tluszczu wynosila 15,6, teraz wynosi 9.1 masa miesni wynosila 77 teraz wynosi 81 Wklejam z rozmowy z ziomkiem, bo mi się nie chce przepisywać. Co ciekawe mam dużo wody w organizmie i trener personalny, który robił mi te badania, podpowiedział, żebym ograniczył nabiał na dwa tygodnie do zera, bo sam ma podobny bf i ma żyły na łydach i bicu, ale ma mniej wody. Możliwe, że to jest przyczyną, więc spróbuję przez 2 tygodnie na wieczór jeść węgle+białko na wodzie i zobaczymy, czy odkryje mi się coś. Edytowane 18 stycznia 20178 l przez WiekszyZiemniak