Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Bo sa debilami.

Wazy sie zawsze o tej samej porze, rano przed sniadaniem, po s.raniu.

W innym wypadku jest sie debilem.

Opublikowano

W ogóle to waży się raz w tygodniu,w wybrany dzień,np. sobota na czczo a nie kilka razy dziennie,gdzie waga się co chwile zmienia,bo są wachania wody czy coś jemy.

Opublikowano

Ależ oczywiście, że ważymy się codziennie rano po sranku, raz na tydzień to zła opcja.

Opublikowano

Bo sa debilami.

A jak ktoś s.ra po śniadaniu, co wtedy?

Opublikowano

Bo w czasie tygodnia waga się waha. Ważąc się raz na tydzień może się zdążyć, że przez trzy tygodnie ważysz tyle samo, ale słabiej się wysrałeś albo masz więcej wody i myślisz, że stoisz w miejscu i musisz kalorie uciąć. A ważąc się codziennie masz to lepiej zobrazowane, wyliczasz sobie średnią wagę i gołym okiem widzisz, czy chudniesz czy nie. A laski to jeszcze gorzej mają i muszą sobie porównywać poszczególne tygodnie miesiąca.

Opublikowano

najlepsze i tak sa pomiary obwodow w kilku miejscach

Opublikowano

Bo sa debilami.

A jak ktoś s.ra po śniadaniu, co wtedy?
Wtedy zawsze bedzie meczyl bule ze mu waga zle wazy kazdego dnia

Ja robie pomiary i wage co dwa miesiace kiedy ide na tydzien roztrenowania.

Chyba ze achodze z wagi od razu po masie to co pare dni zeby zobaczyc czy dobrze kalorie uciete tak jak teraz. Narazie spadlo 0,2kg w tydzie , plan jest na pol kilo. Przycialem owsia ke jeszcze o polowe, zobaczymy za tydzien

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Z czym nie zdążysz ważąc się raz w tygodniu?Odnotować spadek wagi?To znaczy że nie masz ujemnego bilansu. Prędzej nie odnotujesz zmian ważąc się codziennie bo są spore wahania dobowe a nie tygodniowo.

Opublikowano

Polecam basen raz na jakiś czas, dawno się taki wypoczęty nie czułem.

Opublikowano

Jezioro to nie mały zamknięty, ciepły basen. Chyba że rolnik przesadzi z nawozami i po deszczu wszystko spłynie. Ale to najwyżej jezioro zakwitnie i uczulenia dostanę :P.

Opublikowano

Polecam baseny, które są czyszczone i odwiedza je sanepid, mają też chlor.

Opublikowano

Jezioro to nie mały zamknięty, ciepły basen. Chyba że rolnik przesadzi z nawozami i po deszczu wszystko spłynie. Ale to najwyżej jezioro zakwitnie i uczulenia dostanę :P.

Jezioro to właśnie mały, zamkniety, ciepły basen xd

No chyba, że masz tam jakieś większe z dopływami rzek, wtedy cofam.

W innym wypadku - obrzydlistwo.

Opublikowano

Mowicie o jeziorze czy stawie? Bo to roznica.

Opublikowano

Jak jakiś karaluch wygląda. Co on ma z tym bebzem?

Opublikowano

Na starość jak się nadużywało hgh/igf1/insuliny organy wewnętrzne rosną, mięśnie brzucha nie są już tak mocne, zanikają i taka skorupa żółwia się robi.